Witam,
Zbliżam się do przebiegu 60k w mojej Stelvio i czeka mnie 4 przegląd w ASO. Ile płaciliście za swoje przeglądy przy tym przebiegu? Bo z tego co wiem zakres będzie większy niż dotychczas (za 3 płacilem w granicach 1k za każdy).
Witam,
Zbliżam się do przebiegu 60k w mojej Stelvio i czeka mnie 4 przegląd w ASO. Ile płaciliście za swoje przeglądy przy tym przebiegu? Bo z tego co wiem zakres będzie większy niż dotychczas (za 3 płacilem w granicach 1k za każdy).
w Krakowie 2127 PLN brutto. W tym wymiana płynu hamulcowego 459Filtru klimatyzacji nie wymieniali, poza tym tylko czynności wg książki serwisowej (olej, świece, pasek, płyn hamulcowy)
Pewnie osprzętu![]()
Ile kosztowal Was przeglad przy 45 000 (z materialami)? Warto zlecic robienie czegos "ekstra"?
Wiesniactwo to psucie szlachetnej krwi Alfy Romeo podrobkami z Ali. Natomiast wspieranie ukochanej marki z jednoczesnym rozsądnym wydawaniem pieniedzy to podejscie biznesowe, szlachente i takie co prowadzi do bogactwa.
Po za tym radze ograniczyc jedzenie chinskich zupek - bo pytania nie zrozumiales. Grzecznie pytam o koszt przegladu i czy warto wydac jakies ekstra $$$ na ubogacenie marki i wzmocnienie swojej fury.