Napisał
High_P
Hej,
Posiadam Giulie ze stanów i mam kilka pytań.
1. Chciałem podmienic liczniki na wersje EU, zadzwonilem do serwisu alfy S.Zasada informacje uzyskalem ze nowy licznik moga mi zamowic ale tylko dedykowany do mojego modelu w milach... jak wyczytalem na forum podmiana jest prosta ale najlepiej to zrobic na nowy licznik bez wgranego vinu. Czy jest inne źrodlo jak ASO aby zamowic licznik? lub moze wiecie w jakim ASO zamowia mi odpowiedni a nie do mojej wersji USA.
2. Podobna historia z wkladem lusterka kierowcy. Wersja USA ma lusterko mocno powiekszające - tylko kierowcy, europejskie tego nie maja. Pan z ASO powiedzial podobnie ze moze mi zamowic do mojego modelu a jak chce EU to musze podac mu nr VIN giuli z EU. Chcialem sprawdzic nr czesci przez katalog ktory jest wrzucony na forum ale link nie dziala. Czy moze mi ktos podac nr czesci - wklad lusterka (szkielko) z asystentem martwego pola giulia 2017r. (nr vin moge przeslac na priv) lub czy ktos ma inne zrodlo jak ASO gdzie mozna wklad zamowic?
3. Styropianowy wklad do bagaznika, tutaj Pan z serwisu sie wykazal i powiedzial ze moze mi to zamowic, czas oczekiwania, ok miesiac czasu koszt 850zl, troche duzo jak za sam stytopian.
Chodzi mi o taki element allegro.pl/oferta/wklad-do-bagaznika-alfa-romeo-giulia-11697193432 zamowil bym to z allegro bo ciut taniej tylko pytanie czy bedzie pasowac - czy ma ktos mozliwosc sprawdzenia?
Bede wdzieczny za pomoc.
Pozdrawiam