Witam. Mam pytanie czy orientuje się ktoś z Was, gdzie i za ile można założyć klimatyzację do auta np. z rozbitków? Wiadomo, że nowa klima sporo kosztuje dlatego lepiej, żeby była używana i dostosowana do konkretnego modelu. Pozdrawiam.
Witam. Mam pytanie czy orientuje się ktoś z Was, gdzie i za ile można założyć klimatyzację do auta np. z rozbitków? Wiadomo, że nowa klima sporo kosztuje dlatego lepiej, żeby była używana i dostosowana do konkretnego modelu. Pozdrawiam.
dźwięk + przyspieszenie + elastyczność = V6
Mało kto sie podejmie tego. Bo jest to nie opłacalne. Chyba bedziesz musiał sam to zrobic.
pracowałem kiedyś w firmie zajmującej się serwisem klimatyzacji samochodowych i nie tylko i nie zdarzyło mi się zeby ktoś zakładał klimatyzację nawet używaną bo to się słabo opłaca. Moim zdaniem gra nie warta świeczki bo koszty takiego montażu będą wysokie. Lepiej się przemęczyć a kolejne auto kupić z klimą![]()
ostatnio widziałem używaną klimę z demontażu do 146 za 1100zł jesli ktoś brał z montażem 1200zł, zastanawiałem sie bardzo nad tym.
http://allegro.pl/search.php?string=...personal_rec=0
prosze bardzo 1000zł na allegro
1000 za założenie - trochę drogoMuszę opierdzielić poprzednią właścicielkę, ze nie kupiła klimy i większego silnika... oj zbiera się jej
![]()
1000 nie za założenie tylko za kompletną klimatyzację.
Ostatnio edytowane przez grzelutek ; 02-09-2009 o 19:09
Wiem, że 1000 za klimatyzację. Do tego 1000 za montaż. 2000 za dużo.
Ostatnio edytowane przez grzelutek ; 02-09-2009 o 19:09
1000 za montaż?? gdzie?? Myślę że zdecydowanie taniej. Może gdzieś koło 400 zł.
ps.: Zawsze możesz samemu ;p
Ostatnio edytowane przez grzelutek ; 02-09-2009 o 19:10
Pewnie że taniej tylko nikt tego nie chce robić, bo jest to dla nich nie opłacalne.Dlatego lepiej to zrobić samemu.
Ostatnio edytowane przez grzelutek ; 02-09-2009 o 19:11