Panowie czy da się samemu wymienić ten żel od czujnika deszczu czy trzeba to zlecić odpowiedniej firmie?
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Panowie czy da się samemu wymienić ten żel od czujnika deszczu czy trzeba to zlecić odpowiedniej firmie?
Skoro sprzedają to na Allegro ze szczegółową instrukcją montażu, to chyba zakładają, że się da, ale oczywiście zależy to od zdolności manualnych i technicznych tego, kto będzie to robił, a więc jeśli pytasz czy się da? - się da, jeśli pytasz, czy Ty dasz radę? - nie wiem![]()
Czy ktoś z forumowiczów wymieniał ten żel u siebie?
musisz czy chcesz
Chodzi o to że wydaje mi się ze po przelaczeniu na automat wycieraczki jie reagują tak jak powinny. Czasami jest ok a czasami z opóźnieniem albo jak zaczną to napierdzielają jak szalone
no bo zalezy gdzie woda kapnie . daj spokój to stare auta sa , moja tez czasem fantazjuje ale idzie z tym zyc
Moze I tak. Ale wiesz jak coś jest to wolałbym żeby to działało normalnie. Czasami jest tak że jak pada i przestanie a wycieraczki działają dalej dopóki nie wyłączę.
Jest też kalibracja, zaczerpnięta wprost ze 166 - należy przytrzymać dzwignię w pozycji spryskiwacza i jednocześnie, pozostając w tej pozycji, przesunąć dżwignię do pozycji auto, nie wiem czy to na zasadzie placebo, ale u mnie realnie pomogło.
A to ciekawe. A jakie miales objawy przed tą kalibracja.?