Heya
Mam takie pytanie... Czy te symbole podgrzewania lusterek powinny być podświetlone jeśli jest włączone grzanie lusterek ? Mam wrażenie że u mnie chyba nie działa podgrzewanie lusterek a kontrolki na panelu chyba niema...
Pozdrawiam Piotr
Heya
Mam takie pytanie... Czy te symbole podgrzewania lusterek powinny być podświetlone jeśli jest włączone grzanie lusterek ? Mam wrażenie że u mnie chyba nie działa podgrzewanie lusterek a kontrolki na panelu chyba niema...
Pozdrawiam Piotr
Nie. Nic się nie podświetla.
Włączasz ogrzewanie tylnej szyby i w ten sposób grzeją się też lusterka.
Jakie symbole????
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
ogrzewanie lusterek działa razem z grzaniem tylnej szyby i dysz spryskiwaczy jeśli auto ma taką opcję. kontrolka świeci na panelu, ale to że świeci, wcale nie oznacza że ww systemy faktycznie działają - np jeśli aku jest <50% naładowania to nie działają. wiele błędów też je może wyłączyć. komunikatu o tym brak.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.