Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Przednia prawa lampa giulia

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Giulia 2019 TI

Domyślnie Przednia prawa lampa giulia

Cześć wszystkim,

Zakupiłem giulie z USA i po wyciągnięciu lampy zauważyłem że uszkodzona jest obudowa reflektora.
    Więc przychodzę z pytaniem czy da się znaleść taką obudowę do naprawy ? Czy lepiej się w to nie bawić i szukać lampy z USA ? Lampa to 25w nieskretna Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG_1602.jpg
Wyświetleń:	70
Rozmiar:	135.3 KB
ID:	289982

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR Spider 2.0 TS; AR Giulia 2.0 280KM

Domyślnie

"Nie krzyczcie !" ... No jak nie krzyczeć jak masz zamiar zostawić lampy w wer. USA na rynku EU. Poczytaj o konwersji USA na EU, tak to fakt, że lampy tanie nie są, ale tak naprawdę to jak chcesz przechodzić przegląd techniczny (masz kolegę który przymknie oko ? a następny niech się martwi ? To może zapaćkaj klejem na gorąco - wiem to było nie miłe). Poszukaj lamp na alleg.... trafiają się 25W w wer. EU wydasz trochę, ale nikt się Ciebie nie będzie czepiał, ani na przeglądzie, na drodze Policja jeśli trafi się taki który zna temat czy przy odsprzedaży. Jest jeszcze jedno wyjście... wiem, że są firmy, które potrafią przerabiać lampy. To wszystko i więcej znajdziesz we wcześniejszych postach na temat konwersji, był to już wałkowane wiele razy. Niestety nasze forum jest tak skonstruowane, że sprawy które się powtarzają, giną w śród wielu innych postów.

Użytkownik Świeżak Avatar andie
    Mieszka w
    śląsk
    Auto
    Giulia 2.0 USA; Lancia Delta t-jet

Domyślnie

A jesteś pewien że to obudowa? Może raczej klosz, choć ze zdjęcia to słabo wyrokować. Klosze od pewnego czasu są dostępne. Jak pasują nie wiem. Podzwoń po firmach które przerabiają lampy.

Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka