sory głupie pytanie....gałke zmiany biegów sie normalnie wykreca ??? bo chce zmienic a nie urwac...
sory głupie pytanie....gałke zmiany biegów sie normalnie wykreca ??? bo chce zmienic a nie urwac...
jesli nie masz zadnych srubek z boku ani nic takiego, to sciaga sie bezwladnosciowo
nic nie ma z boku....a boje sie urwac....! nie chce isć![]()
Ja tez probowalem i moja tez nie chce wyjsc.
Skubana dobrze sie trzyma :!:
hehehh....trzyma sie jak teściowa okna!!!!!!!!....pozdrawiam wszystkie tesciowe!
>>> :twisted: :twisted: u mnie też nie chce zejść, chyba ją przetnę w pół :wink:
nie tylko u was u mnie tez nie chce wyjsc![]()
nie jest przykrecana tylko nasunieta ja raz sciagnalem i teraz sama spada trzeba ją poprostu z czuciem do gory ciagnac
alfa romeo jest 159 & 147 była 166 3.0.v6 super!!156jtdx2 147jtd8v
Ta cała gałka jest na wielowypuście... Teraz już wiem, jak próbowałem ją przekręcić :-(
Pomiędzy drewnianą częścią (tą co widać), a dźwignią lewarka (to metalowe) jest plastikowy element. Przy próbie przekręcania na boki po prostu go ukręciłem.
Tak więc Panowie i Panie tylko do góry! Nie wiem czy się uda, ale to jedyna słuszna droga :-)
pozdrawiam
hehehe....tak samo ją ukreciłem...ale da sie zrobic. Vito 100 ma racje z jedyna słuszną droga! Zakupiłem sobie gałke dewnianą i podswietlaną ładnie na zielono napis Alfa Romeo. Tylko jeszcze nie zamontowałemBo auto sie maluje po lifcie
....