Witam.
Wczoraj przepaliła mi się żąrówka postojówki.(156) I denerwuje mnie teraz świecąca się kontrolka. Spojrzałem pobieżnie ale dostępu do tej żaróweczki nie znalazłem. Panowie i Panie gdzie tego szukać.?
Witam.
Wczoraj przepaliła mi się żąrówka postojówki.(156) I denerwuje mnie teraz świecąca się kontrolka. Spojrzałem pobieżnie ale dostępu do tej żaróweczki nie znalazłem. Panowie i Panie gdzie tego szukać.?
tutaj http://www.fanta-team.org/porady.phpNapisał csscss
no trzeba sie troche palcami pogimnastykowac, u mnie jak sie odkreci ten dekiel z tylu lampy to na przegrodzie pomiedzy dlugimi a krótkimi jest taki smieszny motylek w ktorym zamocowana jest zarowka od postojowych, wystarczy za niego pociagnac i wychodzi ale najpierw trzeba zdjac kostke chyba ta od dlugich zeby sie tam palcem dostac ;// a z powrotem tak samo - wycelować i wsadzic :twisted: tylko ze u mnie to juz ktos ten patent z zamiana zarowek przerabial i za cholere nie moglem wyciagnac tych zaroweczek z gniazda![]()
Dzięki wielkie!
Mowa tutaj chyba o zarowkach T4W mowiac precyzyjnie tak?Napisał kojocina
Autor napisal tylko ze mozna zamienic na 4W ale pytanie jaka koncowka zarowki...
Udpated: UPS! - jest na fotce ze T4W - nie zauwazylemops: - nie kasuje posta jak by ktos okazal sie rownie malo spostrzegawczy co ja
![]()