witam
chciałem was zapytać jak zrobić aby halogeny się zapalał jak skręcam np w prawo to prawy się zapala.
to rozwiązanie ma naj nowszy fiat bravo/a , widziałem tez takie cos w WVgolfie 6 chyba .
czy jest możliwość zrobić coś takiego w 156![]()
witam
chciałem was zapytać jak zrobić aby halogeny się zapalał jak skręcam np w prawo to prawy się zapala.
to rozwiązanie ma naj nowszy fiat bravo/a , widziałem tez takie cos w WVgolfie 6 chyba .
czy jest możliwość zrobić coś takiego w 156![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 24-11-2009 o 23:25
Pewnie musiał byś to połączyć z kierunkowskazami, też się kiedyś nad tym zastanawiałem, ale ostatecznie dałem sobie spokój![]()
Alfa Romeo GT 1,9JTD, Mazda CX-7 2,3,
tymbardziej że skuteczność halogenów w 156 jest bliska zeru...
Ostatnia z Alf : Alfa Romeo 159 ,
Teraz: Mercedes CLS 55 AMG & Suzuki SV 1000S
OD DUŻEGO SILNIKA LEPSZY JEST ? ..... JESZCZE WIĘKSZY SILNIK
+ rozwiązać problem ograniczonej prędkości przy jakiej powinny doświetlać skręt
A wspomniał ktoś o czujniku zmierzchu? Bo Fiaciaki doświetlają... najładniej w dzień.
Na szwabskim ebay,masz gotowe moduły kupujesz podłączasz i gra. http://cgi.ebay.de/Komfort-Abbiegeli...item3a547c7dd2.
A czy taka przeróbka jest dozwolona? W sensie legalnosci?
Ja osobiście wyraźną różnicę widzę podczas jazdy po krętych drogach górskich. Oczywiście zależy to głównie od stanu tych reflektorów. Na allegro są nawet po 35 zł oryginały i w przypadku, gdy jest szybka zbita od kamyków lub odbłyśnik zmatowiały można zainwestować 70 zł w lepszą widoczność. Na mgłę jeszcze nie wynaleziono idealnego rozwiązania, więc nie ma się co spodziewać cudów, ale jako doświetlanie poboczy dają radę.