Trochę nas jest na tym forum według listy obecności stąd mój pomysł by trochę się oderwać od obowiązków i spotkań parkingowych.Może zorganizować bez autek małe spotkanie przy piwku w którąś sobotę,lokal np.Warka chyba że ktoś ma inne propozycje
Trochę nas jest na tym forum według listy obecności stąd mój pomysł by trochę się oderwać od obowiązków i spotkań parkingowych.Może zorganizować bez autek małe spotkanie przy piwku w którąś sobotę,lokal np.Warka chyba że ktoś ma inne propozycje
była:AR 166 2.4jtd 136km 99r.,
było:Bmw E39 525 tds touring,
było:Bmw e38 725 96r.
Warka dobre piwko
No jak dla mnie to pomysł może byc, tylko nie wiadomo jak z jego realizacja ;p
Proponuję sobotę 19.12 godz.18-19.00 niech się zapisują chętni.
Hello, termin interesujacy, i zrobie wszystko co w mojej skromnej mocy zeby cie zobaczyc chlopaku z BMW (zarcik)
Daniej, mardzo chętnie, chyba że żona zacznie rodzić![]()
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Spotkanie integracyjne zacnym pomysłem.
A i jazzową gębę z chęcią zobaczę. ;-)
Jest alkohol - jest imprezaNic obiecać nie mogę, bo szkołę mam w weekendy i mój przyszły szofer nie zdał jeszcze państwowego egzaminu na prowadzenie Belli, ale chętnie spiłbym niejedną piankę
Ten lokal Warki to na jakiej ulicy?
termin na 19.12 wydaje mi się najbardziej optymalny,każdy ma czas by przemyśleć czy będzie mógł przyjść,a w Ale wierze ten jeden dzień jeszcze poczeka
---------- Post dodany o godzinie 00:35 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:29 ----------
eee do szkoły napiszemy usprawiedliwienielokal znajduje się na pl.Grunwaldzkim
Spotkanie wypada za tydzień trzeba by było się powoli określić czy robimy ten wypadzik na piwkoChętni niech się wpisują:
1.dachu
Może i już troche mało czasu zostało ale jesli tylko zainteresowanie wyjściem bedzie to ja się piszę!
2. andrzew
Ja niewiem czy dam rade, z kasiorą kiepsko i w dodatku porządki przedsiąteczne cały czas w toku...