co wy na to by gdzies sie spotykac w okolicy katowic jest nas tu troszkę jakieś cykliczne spotkania np co pt czy sob o 20 ? co wy na to jak bedzie zimno można jakąś małą knajpkę przyczaić a jak bedzie ciepło np . silesia parking ?? co wy na to
co wy na to by gdzies sie spotykac w okolicy katowic jest nas tu troszkę jakieś cykliczne spotkania np co pt czy sob o 20 ? co wy na to jak bedzie zimno można jakąś małą knajpkę przyczaić a jak bedzie ciepło np . silesia parking ?? co wy na to
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
hm ,czemu by nie![]()
autami i knajpka - już to widza
he he he
a hanysy z siemców oszukujo - piszo dwa głosy a jak nie bydzie adamsa to i katki nie bydzie
p.s.
katka- ale mosz foty na NK
jo sie nikaj nie godził na upublicznianie mojego wizerunku
- zymby cie świrzbio ?
[QUOTE=bocian;262785]autami i knajpka - już to widza
he he he
a hanysy z siemców oszukujo - piszo dwa głosy a jak nie bydzie adamsa to i katki nie bydzie
p.s.
katka- ale mosz foty na NK
jo sie nikaj nie godził na upublicznianie mojego wizerunku
- zymby cie świrzbio ?[ Ja bociuś ,fajne foty ,tyż tak godom,oj ja okropnie zymby mie świerzbiąaha i jeszcze coś a skąd wiesz że mie samej nie bydzie ,przeca autobusy do Katowic jadą
![]()
Dobry pomysł, jestem za.
Pozdrawiam,
no niby ok ale...
piątek albo sobota ok 20:00 ? jo w tych godz. na łikendzie to już raczej nie jeżdża
![]()
Ja w piątki kończę pracę o 21, więc jakby się coś jeszcze działo, to chętnie podjadę.
Jak nie będę w pracy to chętnie się pojawię . Trza by się wkońcu zintegrować z Alfoholikami ;]
no to mozna wybrac inną godzine termin tez moze byc inny spotkania furmankami(alfospotkania) w srody a w łikendy(alkospotynawet mam juz alfe która nas bedzie wozic na te łikendowe spoty zmiescimy sie wszyscy ? http://zapodaj.net/40e7dd789456.jpg.html
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750