Witam!! Próbowałem zdjąć spojler z tylniej klapy,jest on przykręcony 3śrubami na każdym boku jednak po odkręceniu tych srub ani nie myśli,żeby odejść nawet się z nim siłowałem i nic.....może jakieś propozycje jak go ściągnąć??
Witam!! Próbowałem zdjąć spojler z tylniej klapy,jest on przykręcony 3śrubami na każdym boku jednak po odkręceniu tych srub ani nie myśli,żeby odejść nawet się z nim siłowałem i nic.....może jakieś propozycje jak go ściągnąć??
a po co go zdejmujesz? jak w celu poprawy wyglądu alfy, to lepiej olej sprawę - sprzedaj klapę razem ze spoilerem i kup drugą bez dziur
tylko w moim klorze (ciemny zielony) trudno dostać...
no ja wlasnie tak zrobilem jak pisze roger , ja mam kolor cosmo blu tez ciezko bylo znalesc ale w koncu dostalem ( cezko tzn w idealnym stanie ) tylko trzeba zamek rozwiecic ( on jest orginalnie na stale na 2 bolcach wtopony w klape trzeba rozwiercic bolce z nowej klapy i w swojej i przelozyc ale potem juz na sruby ) tylko sruba mosi miec cienka koncowke zeby zaslepki plastikowe weszly . Troche jest roboty ale da sie zrobic , satyswakcja gwarantowanabo szpachlowanie dziur i malowanie to kibel