Wiem, ze wczesniej byla o tym mowa ale teraz zaczalem sie niepokoic. Czy mozliwe jest zeby temperatura wody podnosila mi sie do 90 stopni po przejechaniu ok 12 km, co prawda w taka pgode jak jest teraz czyli okolo 33 stopni :?:
Wiem, ze wczesniej byla o tym mowa ale teraz zaczalem sie niepokoic. Czy mozliwe jest zeby temperatura wody podnosila mi sie do 90 stopni po przejechaniu ok 12 km, co prawda w taka pgode jak jest teraz czyli okolo 33 stopni :?:
Witaj Uważam że to nic strasznego, Wtaką pogode .Jesli nie podchodzi wyżej i załącza się wentylator To wszystko OK. Pozdrawiam 8)
Im szybciej sie zagrzeje tym lepiej.
Dzieki chłopaki troche mnie uspokoiliscie, jakies dziwne zchizy łapałem. Wentylator sie włącza normalnie przy 95-6 stopniach.
W moim samochodzie też trzyma 90st., a czasami nawet więcej. Przy tej pogodzie to chyba normalne.
Wczoraj zrobiłem 350 km w tym upale, temperatura przekraczala 90 stopni. Pare razy w Warszawie na swiatłach zgasł mi silnik i teraz zastanawiam sie co est tego przyczyną, czy moze jest to przegrzanie :?:
Jeszcze jedno pytanko: czy moze sie cos stac gdy naleje sie oleju ponad maksymalny poziom :?:
Może się rozszczelnić silnik??? Na pewno będzie miał za duże ciśnienie oleju...Napisał Olowek
Kiedyś przeholowałem w oplu z poziomem oleju i mechanik kazał bezwzględnie upuścić nadmiar...