przeżywam właśnie chwile wahania...
egzamin na prawo jazdy coraz bliżej i zakup swojego pierwszego samochodu także coraz bliżej...
Co prawda jeszcze pieniędzy w rękach nie trzymam, ale w tym tygodniu pewnie coś tam dostanę z okazji osiemnastki, nie sądzę że wystarczy to na model 8c, więc planowałem kupić AR33... myślę, że pieniędzy byłoby w sam raz a i zostałoby trochę na ewentualny mini remoncik.
Jednak zakup samochodu coraz bliżej i zacząłem się wahać czy może zamiast Alfy nie lepiej byłoby kupić Opla Astrę, albo Golfika 3...
ŻART![]()
Tak naprawdę mam rozkminę nad innym modelem mojej ukochanej marki a mianowicie AR 145...
Wiem, że kupując ją zginę w ,,tłumie'' setek innych użytkowników i jazda nie będzie zapewne tak ekscytująca jak jazda 33-ką...
Po pierwsze muszę zadać sobie pytanie co naprawdę dla mnie się liczy... i czy na rzecz pierwszego samochodu nie lepiej zrzec się AR33 i kupić 145 do której są dostępne części, mechanicy ją znają, jest nowsza, cichsza i trochę bardziej cywilizowana.
A najwyżej później gdy trochę sobie życie ustawię kupię fajną klasyczną Alfę którą będę zabierał na weekendowe wycieczki...
Szczerze mówiąc jestem niezdecydowanyWiem tylko, że chcę Alfę, a nawet jej pragnę :] Wiem, że mi nie pomożecie w wyborze bo jeden woli to a drugi tamto... wyboru należy dokonać samemu.
Mam tu jednak prośbę do użytkowników 145 o zdanie relacji ze stopnia zadowolenia jej użytkowania
Także jeśli macie coś ciekawego do powiedzenia na temat 145 zachęcam do podzielenia się ze mną swoją wiedzą... Będę wdzięczny![]()