czy ma ktoś jakiś pomysł skąd ściągnąć instrukcję do AR156 dla rocznika 2004 czyli po lifcie? (może być po polsku lub angielsku)
W "przyklejonych" jest tylko link do starszej wersji :cry:
czy ma ktoś jakiś pomysł skąd ściągnąć instrukcję do AR156 dla rocznika 2004 czyli po lifcie? (może być po polsku lub angielsku)
W "przyklejonych" jest tylko link do starszej wersji :cry:
zaloguj się na stronie fiata ( www.fiat.pl ) w zakładce "kontakty" i poproś o instrukcję podając dokładne dane modelu jaki posiadasz lub zadzwoń na nr (33)8135607 i podaj dane o które poprosi Pani z Fiata Polska.
powodzenia
wymiana lusterka ar 156
Ja jeszcze się zapytam w sprawie tej instrukcji.
Czy dostanę tą instrukcję za darmo ?
No i który dokładnie formularz kontaktowy trzeba wypełnić ?
Bo są tam trzy różne wersje i jeden odsyła na stronę oficjalną fiata, a drugi zaś wypełniamy na stronie polskiej fiata.
Mógłby ktoś mi to bardziej przybliżyć ? No i czy dostanę instrukcję do mojej alfy tam w języku polskim ?
Z góry dziękuje za pomoc.
Rady starszyzny są już nieaktualne :cry:
Dzwoniłem do FAP na początku grudnia - oddzwonili do mnie w połowie grudnia i poinformowali, że instrukcje się skończyły - koniec i kropka - dodruków nie planowali.
Wysłałem im zatem maila kilka dni temu z ponowną prośbą (miałem nadzieję, że może jednak znaleźli jedną sztukę albo dodrukowali) niestety dzisiaj dostałem maila, że instrukcję obecnie można sobie zamówić w sklepie u dealera - czyli trzeba ją kupić - czyli zapłacić. Nic za darmo.
Więc jak ktoś się zlituje i podpowie skąd to zassać to będę wdzięczny.
A może chociaż część o sterowaniu klimą - bo niby w obsłudze jest łatwa ale jej działanie nie ma żadnej logiki i sensu.
Ja dzwoniłem dzisiaj i powiedzieli, że będą dodruki, tylko trzeba poczekać.
Chyba Pani mówiła, że tak w połowie lutego powinny być, ale już nie pamiętam.
W każdym razie nie było słowa o tym, że nie będzie to możliwe
Bardzo by mi się przydała ta instrukcja, bo obecną mam po francusku![]()