WITAM.!
Pytanie do Was drodzy Koledzy jak wymienić samą wkładkę stacyjki kupiłem wszystkie wkładki do Belli (wkładka drzwiowa 2, wkładka wlewu paliwa, wkładka tylnej klapy, wkładka schowka x2 nie wiem po co, wkładka stacyjki)
wszystko udało mi się wymienić oprócz właśnie wkładki w stacyjce... po wielogodzinnej pracy poświęconej na samym demontażu stacyjki ku mojemu zdziwieniu fakt iż chyba nie ma opcji żeby wymienić samą wkładkę w stacyjce.Wkładki które zakupiłem podobno pasują do takich AR:
W3 145 (99-00r.)
T6 146 (97-99)
W4 146 (99-00)
T3 155
T4 155
(tak przynajmniej twierdzi sprzedawca i o oznaczenia nie pytajcie sam nie wiem co znaczą )
Więc pytanie takie w której stacyjce jakiej Alfy da się wymienić samą wkładkę i przy okazji podejdzie do mojej Pięknej![]()
Tylko nie załamujcie mnie że nie ma takiej opcji![]()
zależy mi na tym żeby mieć jeden kluczyk oglądałem na allegro i niestety nie znalazłem że był komplet ze stacyjką więc kupiłem sam komplet wkładek...
Ewentualnie mogę załączyć zdjęcie owej wkładki![]()
A jeszcze jedno kto mi powie do czego służy guziczek w schowku z narysowanym autkiem?? po jego naciśnięciu słychać pracujący przekaźnik ale nic się nie dzieje... jest on zaraz obok przycisku(czujnika) otwieranie schowka zapalającego w nim światło...
z góry dziękuje
Pozdrawiam
-=-=-=-=-=-=-=-
AR 155 1,8 TS 8v 93'