Artykuł w "Auto Świat" dla zainteresowanych kupnem

• Autor wątku Autor wątku taif
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

taif

Nowy
Auto
156
W najnowszym "Auto Świat " nr.33 na stronach 30,31 jest ciekawy artykuł dotyczący kupna Alfy. W sensowny sposób opisane są zalety jak i wady naszych aut. Naprawdę sam bym tematu lepiej nie wyjaśnił komuś kto jest zainteresowany kupnem.
Chyba skseruje sobie parę razy i będe dawał znajomym pytającym "słuchaj jak to jest z tymi Alfami, warto je kupić " :D

wlasnie :roll: daj na forum jesli mozesz oczywiscie.Sam bym baaaaardzo chetnie poczytal :mrgreen:

czytalem ten artykol i moim zdaniem zjechali alfy ja osobiscie jak bym nie wiedzial co to alfa i zamierzal bym kupic to po przeczytaniu tego artykoly raczej bym zrezygnowal

Ujdzie, w sumie sporo się zgadza. to nie jest alternatywa dla GTI i BMW3. które naprawi kowal.

korcze gdyby ktos mial artykol i skaner to ja bym bardzo prosil aby wstawic na forum :P w sumie juz to napisalem wyzej ale powtorze jeszcze raz dla pewnosci ze wszyscy przeczytali :mrgreen:

Ogolnie rzecz biorac zly mit Alfy nadal obowiazuje ale to co napisali w Auto Swiecie to naprawde zamach na marke, bo wcale Alfy nie sa niebotycznie drogimi samochodami. A przy odrobinie checi mozna ja naprawic za rozsadne pieniadze.

naści - od nadwornego skanera ;)

74c307a045c2d190.html
klik

No troche przesadzili... Atrapa , klamki i lusterka kiepskiej jakosci??? To jakas kompletna bzdura :evil: Klamki sa doskonale, stylowe i z metalu.. Ale co do jakosci plastikow musze sie zgodzic niestety, choc chyba bardziej chodzi o ich kiepskie spasowanie :(

Adasco to nie jest to...mam to w oryginale w AŚ... :mrgreen: :mrgreen:
Jakas pomylka??

Co prawda z mojego OLYMPUSA bo skaner zakurzony ale moze sie doczytacie...

Oto 1str.a zaraz 2ga :twisted: :twisted:

...no i ta druga strona:

A tak na marginesie, artykul dosc szczery,zyciowy, moze Golfiarz nie zdecyduje sie na zakup Alfy po jego przeczytaniu ale przeciez wlasnie o to nam chodzi.
Wspomniane jest tez w prawej czesci 2giej strony o Alfafolikach miedzy innymi...:mrgreen: :mrgreen:
www.alfaholicy.org
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zgadzam sie z tym artykulem w 100% ,a najbardziej jezeli chodzi o problemy z dobrymi mechanikami, zaczyna mnie to dobijac, nie znam NIKOGO kto naprawia te auta z pasji, czy sie w nich specjalizuje :( . Masakra... Ale NIGDY nie kupie innego auta, a juz napewno nie VW :mrgreen:

dobry artykul :mrgreen: jak taki golfiarz czy inny drech przeczyta to napewno nie kupi sobie alfy, a wiadomo ze im mniej alf na drodze tym fajniej dla Was-wlascicieli(niestety narazie Was ale mam nadzieje ze wkrotce bede mowil Nas :mrgreen: )

no!

i sorry za pomykle.... AŚ nie czytuje od dawna, a w motorze tez bylo o alfie... no nic - zawsze jeden text wiecej :)

Typowy artykuł "Auto-Światowski" - czyli odkrycie ameryki na temat psujacego sie wariatora, drogiej zawiechy, zuzycia oleju i ze nie mozna naprawiac byle gdzie.
Ciekawe dla kogo pisza takie artykuły jezeli ma to byc pismo dla fanow motoryzacji?? Kazdy kto chociaz troszke sie interesuja motoryzacja o wszystkim co tu napisane wie.

Amortyzatory
Powrót