Jak wygląda sprawa z brakiem oznaczeń na tylnej klapie bagażnika?Np nie ma 147 i oznaczenia silnika,np 1.9 jtd, 1.6 itp Ich brak świadczy o tym że auto miało wypadek lub kolizję?
Jak wygląda sprawa z brakiem oznaczeń na tylnej klapie bagażnika?Np nie ma 147 i oznaczenia silnika,np 1.9 jtd, 1.6 itp Ich brak świadczy o tym że auto miało wypadek lub kolizję?
generalnie alfy 147 wychodziły z fabryki z oznaczeniami na tylnej klapie,ale jeśli zmawiający klient zażyczył sobie brak emblematów to dostawał takie auto.myślę jednak że były to sporadyczne przypadki.
moja druga ulubienica...
niekoniecznie - już przy zamawianiu samochodu w salonu możesz sobie zażyczyć taką opcje - cena o PLN (sprawdź w konfiguratorze na stronie alfy);
była Alfa GT Q2 1,9 JTD 170 KM
nigdy nie miałem niemieckiego samochodu - i nie żałuję...
to nic nie znaczy - sam w 2 autach odklejałem
jak była sprowadzana z Niemiec to sprawdź dokładnie czy czasem nie została obmalowana bezbarwnym lakierem, a potem zapodali jej polerkę żeby ładnie wyglądała, jeśli tak to omijaj taki samochód szerokim łukiem bo potem to dziadostwo z czasem złazi jak łuszcząca się skóra
Wykombinuj sobie jakiś miernik lakieru. jak będzie
100-180 um to znaczy że fabryka
250- 300 malowane drugi raz
300 < szpachla
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Niedawno kupiłem 147 1,9 jtd sprowadzoną z Niemiec, też zastanawiało mnie dlaczego nie ma żadnych emblematów na klapie, auto sprawdzone miernikiem, gr. lakieru ok. żadnych śladów malowania, żadnych otworów na znaki w klapie Właśnie szukam emblematów i zastanawiam się jak je umocowac aby nie odpadły, czy oryginalnie są tylko przyklejone? A jakie napisy macie na klapie w tej wersji?
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Oznaczenia są przyklejone na piankę, więc ich odklejenie to żaden problem, sądzę więc że brak oznaczeń o niczym nie świadczy.
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA