witam ponownie mam pytanie odnosnie zawieszenia dzisiaj zuwazyłem ze jedne z przednich kół nie jest w pionie..... hmmm... jest lekko pod skosem czy to moze wachacz do wymiany.... troche mnie to martwi i czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam![]()
witam ponownie mam pytanie odnosnie zawieszenia dzisiaj zuwazyłem ze jedne z przednich kół nie jest w pionie..... hmmm... jest lekko pod skosem czy to moze wachacz do wymiany.... troche mnie to martwi i czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam![]()
Jeżeli tylko jedno to bardziej stawiam na sprężynę, pęknięta, wygięty kielich, niż wachacz.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
kurcze watpie bo nie cały rok temu zmieniałem sprężyny..... ale moze masz racje ma ktos jeszcze jakis pomysł??
powrAcam do tematu byłem dzis w stracji diagnostycznej i powiedzieli mi ze wachacz górny do wymiany..... nie tak zle ale pytanie teraz do was czy po wymianie tego wachacza musze jechac na ustawienie zbierzności ?? pozdrawiam
Pewnie - szkoda opon...
w zasadzie po każdej ingerencji w zawieszenie powinno sie ustawic zbierznosc.
Chyba nie zawsze trzeba ustawić, umnie mechanik sprawdził zbieżnośc po wymianie i była ok.