Strona 1 z 5 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Temat: co myślicie o takim spojlerze??

speedo
    Gość

Domyślnie co myślicie o takim spojlerze??

wiem że tuning Alfy jest raczej niemiło widziany ale mam pytanie co sądzicie o takim spojlerze ( http://moto.allegro.pl/item224776478...producent.html ) przeznaczonym specjalnie do AR 156 ? czy montując taki właśnie nie będę posądzony o jakiś "wiejski tuning" ?

jesse_w
    Gość

Domyślnie

ogólnie ja bym tego nie wstawił, ale Tobie sie podoba to zakładaj.

Rosik
    Gość

Domyślnie

Widzialem taki u sasiada. Niby nie jest zly bo dedykowany dla tego modelu, ale osobiscie mi sie nie podoba - psuje bryle samochodu ;//

cysio
    Gość

Domyślnie Re: co myślicie o takim spojlerze??

Napewno to nie wiejski tuning.
    Generalnie jest OK, zależy kto co lubi. Są znacznie gorsze rzeczy, które można zamontować do Alfy. Myślę, że fajnie pasowałby razem z progami. Z drugiej strony fakt, ze bryła 156 jest na tyle dopracowana, że nic dodać nic ująć.
    Ewentualna instalacja takiego spojlera to twoja osobista sprawa, zwróć uwagę jednak na to, że napewno ograniczy widoczność przez tylną szybę.

Dj.iCE
    Gość

Domyślnie

Ja jak kupiłem 156 chciałem na 80% wstawić taki spoiler... jednak rozmyśliłem się (jak i część posiadaczy 156) ponieważ bez niego autko wygląda równie dobrze. Jeśli już chcesz coś zmienić to dodaj progi i jakiś wydech + ladne 17" felgi (moim zdaniem świetnie pasują RH Tecnic 17") i tyle.

bart
    Gość

Domyślnie

bleee, ja bym go nie montował

gumis_kiler
    Gość

Domyślnie

kazdy ma swoje zdanie mi sie np. bardzo podoba. jak bym miale 156 od razu bym taki zamontowal nie wyglada to na wioche u nas w bb jezdzi kilka takich i naprawde swietnie to wyglada. No i dodtakowo jest to spojler dedykowany do tego modelu i wydaje mi sie ze ten spojler pasuje tylko do 2 aut alfa 156 i mitsubishi eclipse 2g.

Olowek
    Gość

Domyślnie

Nie mozesz zwracac uwagi na nasze opinie, kazdy ma swoj gust. Rob tak jak chcesz, jezeli zalozysz i stwierdzisz, ze jednak nie to zdejmiesz.
    Ale jezeli juz wszyscy wyrazili swoje zdanie, to pozwole sobie takze: osobiscie nawet nie pomyslalbym nad zakladaniem tego spoilera, moze gdybym miał silnik 3.2 :wink: ale wtedy nie chciałbym sie z tym za bardzo obnosic zeby malolaty/bezmozgi/dresy nie chcieli sie za czesto scigac.
    Takze generalnie nie zalozyłbym :!:
    Pozdrawiam

Paweł156
    Gość

Domyślnie

A mi sie podoba, zwłaszcza w połączeniu z oryginalnymi progami, obniżonym zawieszeniem i 17tkami, miodzio
    minus tego spojlera jest taki ze trzeba wiercić dziury w klapie ;//

Użytkownik Romeo Avatar phantom71
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    AR 156 1.8TS 16V 10.1998

Domyślnie

fabryczny, dedykowany do tego modelu, dla mnie extra.