Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

Rosik
    Gość

Domyślnie Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

Od jakiegos czasu poszukuje zadbanej AR i jak dotychczas brakowalo mi na tym forum sekcji, gdzie moglibysmy sie wymieniac wrazeniami co do aut z ogloszen ktore ogladalismy.

Mysle ze temat b. przydatny, bo moze nam oszczedzic jezdzenia czesto setek kilometrow po to tylko, zeby sie przekonac ze auto o ktorym ktos nam przez telefon mowil ze serwisowane w ASO, jezdzone jako trzecie w rodzinie, max 2000km rocznie itd itp, okaze sie totalnym rzechem - a tymczasem ktos z forum juz to autko wczesniel widzial i moglby sie podzielic wrazeniami.
    I vice versa - jak ktos ma znajomego, ktory ma na sprzedaz zadbana Alfe, to niech tez sie wypowie ze taka a taka warto kupic.

Wiec jak macie jakies auto na oku, to wklejcie tutaj adres do jego ogloszenia. Moze ktos juz je ogladal. A jak jakies ogladaliscie, to pliz napiszcie co o nim myslicie, czy warto kupic czy nie.

Proponuje tez numeracje ogloszen, bo inaczej od razu bedzie bajzel...

Ja bym sie chcial zapytac o te Belle :
    1. http://moto.gratka.pl/tresc/alfa-rom...81ca0ee0a6&s=2

Wyglada ladnie, ale przebieg oraz wlasciciel z 1954r. budza oczywiste watpliwosci :twisted:

Do admina: nie wiem w sumie czy w dobrym dziale ten temat zaczalem... Moze lepiej by bylo przykleic ten temat w dziale Bazar, wiec jak tak uwazasz to pliz przenies. Dzieki.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Stefan116
    Mieszka w
    Puławy - Pysznica
    Auto
    GT 1300 Junior 1974r.

Domyślnie

Taki topic już był i jak sądze ciągle aktualny :wink:

http://www.forum.alfaholicy.org/topi...-wie-vt289.htm

Użytkownik Romeo Avatar phantom71
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    AR 156 1.8TS 16V 10.1998

Domyślnie

Dotyczy 155

Daruj sobie, znam auto, walone było w lewy bok, słupek środkowy, drzwi tył, błotnik tył, cud że dach był nie pogiety, wybita szyba boczna, próg prawdopodobnie z kawałków, Handlarz !!!!! widziałem je zaraz po sprowadzeniu. Wtedy kosztowała 3500 zł. Złom !!!! Oglądałem ją razem z Oskarem i tumi z naszego forum. Oskar się napalił, ale jak auto zobaczył to wytrzeźwiał.

Rosik
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Stefan116
    Taki topic już był i jak sądze ciągle aktualny :wink:

http://www.forum.alfaholi...k-wie-vt289.htm
    Tak, ale w tamtym temacie skupiamy sie bardziej na pokazywaniu roznych rzadkich perelek (sam napisales ze chodzi o ciekawe starsze modele.
    Mi bardziej chodzi o temat o modelach czesto kupowanych (145,155,156,166 etc), nie tylko mowiacy o tych super zadbanych, ale przede wszystkim ostrzegajacy przed padakami ktorych nalezy sie wystrzegac.

Do phantom71:
    Dzieki wielkie, naprawde krew mnie zalewa jak czytam ogloszenia typu "samochodzik bezwypadkowy" itd itp, a potem okazuje sie ze bezwypadkowe w nim sa najwyzej choinki zapachowe

adasco
    Gość

Rosik
    Gość

Domyślnie

Alfasud Sprint Veloce... jak nazwa wskazuje, samochodzik produkowany na beztroskim poludniu Wloch, gdzie jakosc nie byla priorytetem Podobno jak rdza go dorwie to bardzo trudno go wyremontowac. Znowuz z drugiej strony jak byl dobry olej lany i ktos o niego dbal to heyah pojedzie jeszcze dlugo 8) I o ile sie nie myle to silniczek boxera of course tylko ze ten z allegro to juz pewnie nie do odratowania, chyba ze facet nie wie co ma i dlatego tak nisko sprzedaje... :roll: zdjecie zrobil jak paparazzi :wink:

Olowek
    Gość

Domyślnie

Jezeli ktos ma ochote kupic AR 156 z dobrych rak to mam jedna godną polecenia. Srebrna, rocznik 1999, silnik 2.0 TS, przebieg 131000 km do 100 000 serwisowany w ASO. Jezeli jest ktos zainteresowany to prosze pisac na PW po wiecej informacji.

Ps: byłbym zapomniał o cenie: 17.500,-

Ps2: Drugi własciciel, Ar kupiona w salonie w Polsce

PS3: Acha i nie jest to moja Bella, ale w dzile nasze belle jest poniekąd jej zdjecie