Od jakiegos czasu poszukuje zadbanej AR i jak dotychczas brakowalo mi na tym forum sekcji, gdzie moglibysmy sie wymieniac wrazeniami co do aut z ogloszen ktore ogladalismy.
Mysle ze temat b. przydatny, bo moze nam oszczedzic jezdzenia czesto setek kilometrow po to tylko, zeby sie przekonac ze auto o ktorym ktos nam przez telefon mowil ze serwisowane w ASO, jezdzone jako trzecie w rodzinie, max 2000km rocznie itd itp, okaze sie totalnym rzechem - a tymczasem ktos z forum juz to autko wczesniel widzial i moglby sie podzielic wrazeniami.
I vice versa - jak ktos ma znajomego, ktory ma na sprzedaz zadbana Alfe, to niech tez sie wypowie ze taka a taka warto kupic.
Wiec jak macie jakies auto na oku, to wklejcie tutaj adres do jego ogloszenia. Moze ktos juz je ogladal. A jak jakies ogladaliscie, to pliz napiszcie co o nim myslicie, czy warto kupic czy nie.
Proponuje tez numeracje ogloszen, bo inaczej od razu bedzie bajzel...
Ja bym sie chcial zapytac o te Belle:
1. http://moto.gratka.pl/tresc/alfa-rom...81ca0ee0a6&s=2
Wyglada ladnie, ale przebieg oraz wlasciciel z 1954r. budza oczywiste watpliwosci :twisted:
Do admina: nie wiem w sumie czy w dobrym dziale ten temat zaczalem... Moze lepiej by bylo przykleic ten temat w dziale Bazar, wiec jak tak uwazasz to pliz przenies. Dzieki.