Jak sobie przypomne te zamarznięte zamki centralne, cięgna zmiany biegów i hamulca ręcznego, zaparowane szyby przy dmuchawie na max i jeszcze wiele innych rzeczy, aż mnie coś w dołku strzyka...
Jak sobie przypomne te zamarznięte zamki centralne, cięgna zmiany biegów i hamulca ręcznego, zaparowane szyby przy dmuchawie na max i jeszcze wiele innych rzeczy, aż mnie coś w dołku strzyka...
Wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum...Co to było? Takie szybkie i piękne?
To 145 boxerek oczywiście!
bez jaj.... to to ja w zimie alfe zakupilem i nic takiego nie teges...
Caramba Mia....
Znam ten ból, ale dzięki temu wyrobiłem sobie nawyk odpalania zimą autka przed wyjazdem ( mieszkam w domku), a więc: zaraz po porannym myciu ząbków i pstryknięciu ekspesu do kawy, wylatywałem na mróz, włamywałem sie do własnego auta, a po odpleniu silnika do domciu na kawę. Po 10 min autko ma odmrożone szybki i cieplutkie wnętrze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pzdr :uszy:
No do zimy jeszcze trochę ! nie jest tak żleDD
jak kiedyś będe nieprzyzwoicie bogaty , to kawę mi będzie nosić lokaj wprost do wyrkaDD , ale na razie, to niestety, musze dymać 75 km w jedna stronę, po naszych chu...wych drogach. A zimą lepiej widzieć gdzie się jedzie, stąd te szopki z odpalaniem wczesniej.
Az na sama mysl mi sie zimno zrobilo!
Jeszcze lato o wy już o zimie! osobiście bardzo nielubię zimy! :mrgreen:
kto tutaj powinien nie lubiec zimy...jechal ktos z Was kiedykolwiek maluchem w zime??Niewidac nic, rece zamarzly do kierownicy, zimno ogolnie-zimniej jak na dworze bo wieje szybamiogolnie to cierpieniem jest jechac w siarczysty mroz rzedu 25stopni maluchem gdzies daleko
![]()
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
ehhh. ja tam lubie zime.
Malucha tez mialem ze 2 lata.... Dalo sie zyc.
A zime lubie ostra - tak z -20 i snieg wyzej jak auto - ooo, to mi odpowiada.
![]()
![]()
![]()
skoro peugeot wytrzymal, to co, alfa nie da rady?
Lato sie kończy , i nastanie POLSKA ZŁOTA JESIEŃ niema nic piękniejszego jak spacerek Bellą wsród złocących się drzew , czyz nie prawda? 8)