Idzie zima, Boże miej w opiece nasze belle...

• Autor wątku Autor wątku kaes
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

kaes

Nowy
Auto
AR 145 1,4 bx 1995
Jak sobie przypomne te zamarznięte zamki centralne, cięgna zmiany biegów i hamulca ręcznego, zaparowane szyby przy dmuchawie na max i jeszcze wiele innych rzeczy, aż mnie coś w dołku strzyka...

bez jaj.... to to ja w zimie alfe zakupilem i nic takiego nie teges...

Caramba Mia....
Znam ten ból :P , ale dzięki temu wyrobiłem sobie nawyk odpalania zimą autka przed wyjazdem ( mieszkam w domku), a więc: zaraz po porannym myciu ząbków i pstryknięciu ekspesu do kawy, wylatywałem na mróz, włamywałem sie do własnego auta, a po odpleniu silnika do domciu na kawę. Po 10 min autko ma odmrożone szybki i cieplutkie wnętrze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pzdr :uszy:

jak kiedyś będe nieprzyzwoicie bogaty , to kawę mi będzie nosić lokaj wprost do wyrka :DDD , ale na razie, to niestety, musze dymać 75 km w jedna stronę, po naszych chu...wych drogach. A zimą lepiej widzieć gdzie się jedzie, stąd te szopki z odpalaniem wczesniej.

Jeszcze lato o wy już o zimie! osobiście bardzo nielubię zimy! :mrgreen:

kto tutaj powinien nie lubiec zimy...jechal ktos z Was kiedykolwiek maluchem w zime??Niewidac nic, rece zamarzly do kierownicy, zimno ogolnie-zimniej jak na dworze bo wieje szybami :lol: ogolnie to cierpieniem jest jechac w siarczysty mroz rzedu 25stopni maluchem gdzies daleko :lol:

ehhh. ja tam lubie zime.
Malucha tez mialem ze 2 lata.... Dalo sie zyc.
A zime lubie ostra - tak z -20 i snieg wyzej jak auto - ooo, to mi odpowiada.
49.jpg

50.jpg

51.jpg

skoro peugeot wytrzymal, to co, alfa nie da rady?

Lato sie kończy , i nastanie POLSKA ZŁOTA JESIEŃ niema nic piękniejszego jak spacerek Bellą wsród złocących się drzew , czyz nie prawda? 8)

adasco napisał:
A zime lubie ostra - tak z -20 i snieg wyzej jak auto - ooo, to mi odpowiada.

zgadzam sie z Tobą

jeżeli zima to tylko z dużą ilością śniegu :!: :!: Wtedy zaczyna się JAZDA!!! :wink:

Takie obrazki zimy to jest, to.
Niestety zazwyczaj jeżdzi się po mieście a tam sól i breja.
Oby zima była tak łagodna jak ta ostatia.

a ja sie zastanawiam czy w zwiazku z tym ze nadchodzi zima wszelkiego rodzaju ptactwo, tudziez kaczki odleca do cieplych krajow ?

Jak przezyja sezon polowan to moze i poleca.

Lesio napisał:

Zgodnie z terminarzem Polskiego Związku Łowieckiego, od 15 sierpnia można polować na kaczki krzyżówki, cyraneczki, głowienki i czernice. Pod strzelbę mogą pójść także łyski oraz gołębie grzywacze.

kupie strzelbe ..

:D :D

zeby to byl snieg taki wyzej niz auto to wtedy rozumiem-prawdziwa zima-snieg jako banda tylko ze bezpieczniejsze :lol:

Wystrzelajmy kaczki

fr33 napisał:
Lesio napisał:

Zgodnie z terminarzem Polskiego Związku Łowieckiego, od 15 sierpnia można polować na kaczki krzyżówki, cyraneczki, głowienki i czernice. Pod strzelbę mogą pójść także łyski oraz gołębie grzywacze.

kupie strzelbe ..

:D :D

No mozny by jeszcze pocelowac do ziebr :DDD

marcins737 napisał:
haha wy się śmiejcie i gadajcie o polowaniach na kaczki tylko się nie zdziwcie jak was o 6 rano ABW zawinie na 3 miechy :mrgreen:

teraz wszystko monitorowane więc... :wink:

O w morde a ja seeduję 4 torrenty :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót