Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Pytanie do Tutti'ego

kilu
    Gość

Domyślnie Pytanie do Tutti'ego

Siemka.

Jako że jestesmy z tych samych okolic a ty, mam pytanie. Masz w Szczecinie lub okolicach jakiegos magika u którego serwisujesz swoja belle? W moje miescinie mechaniory odwracaja sie d..... na widok alfy:-). A ASO w Szczecinie wole sobie odpuscic, zle wrazenie na mnie zrobili ostatnim razem.

ufty
    Gość

Domyślnie

Powiedz co chcesz serwisować? Jeśli silnik to będzie większy problem. Co do zawieszenia czy ogólnej mechaniki eksploatacyjnej to mogę się wypowiedzieć jedynie co do warsztatów w okolicach Goleniowa. Przy silniku nic nie musiałem do tej pory robić /i oby tak zostało/.

p.s.
    wybieram zawsze warsztaty gdzie mogę mechaniorom patrzeć na łapy

kilu
    Gość

Domyślnie

Chodzi mi wlasnie o serwisowanie zawieszenia bo mi sie rozpiszczalo . Silniczek - odpukac - narazie chodzi jak mazenie, nic nie szarpie plynnie rozwija moc, tyle ze po malym starciu z lisem polamala sie puszka z dolotem powietrza (ta przed filtrem) wiec chyba sprobuje i zaloze dolot z V6 (o tym w innym poscie)

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Ja tylko raz bylem u mechanika, w Kamieniu Pomorskim. Wymienil mi rozrzad, wariata, plyny, filtry i swiece... Ale troche mnie szarpnal za to...

Zapytaj KUBASa, na gg, ostatnio rzadko bywa na forum. On zna jakis zaklad ktory sie specjalizuje we wloszkach...

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Tutti był bym czesciej ale kurna miałem problemy z kompem hehhhe :?
    Nio i ostatnio czekałem na nowe hasło hehheh :roll:

Kolego a Ty maz ta srebrną z lexusami 156? zaraz za mostkiem stoi po prawej stronie, jadąc od Gryfina?....
    Co do warszttu to jest na pomorzanach, niedaleko browaru bosmana, niby wachowcy.... bo dużo ludzi do nich jezdzi... ale ja juz ich nie polecam szczerze....
    odwalili mi kaszane nwet chyba więcej.... wole pojechac do normalnego warsztatu w gryfinie,
    może sprubuj oddac do gryfina na warsztat alfe, ja swoją po 10 odstawiam chyba na warsztat tutaj koło przejazdu kolejowego, wiem że mieli do czynienia ze 156 i z 145 też więc może sobie poradza hehehe...

Panowie widze że coraz więcej nas z rejonu szczecina...
    całkowiceie mnie to cieszy... trza by było kiedys ustawic sie na jakis spocik :mrgreen:

Pozdrawiam

kilu
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał KUBAS
    Kolego a Ty maz ta srebrną z lexusami 156? zaraz za mostkiem stoi po prawej stronie, jadąc od Gryfina?....
    Ano dokladnie to moja bestia
    Dzieki za rade, mysle ze moze w sobote sie do nich wybiore. A co do malego spociku jestem jak najbardziej za :mrgreen:

ufty
    Gość

Domyślnie

Na jakiś spocik też chetnie sie pisze

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Nio to super ..... jak cos to widze że gg macie to sie dogadmy jakos, pociągne za soba jeszcze kuzynka alfą i kolesi ....
    wsumie bodajze 9 wrzesnia jest na chociwlu spocik ogólny autek wszystkich marek... wiec moze i liczne grono wtedy alf by tam zawitało :mrgreen:
    Tutti może też na spocik bys się pisał?.... wsumie aż tak daleko nie masz hehe a dawno się nie widzielismy :wink:

Pozdrawiam