Niestety nadszedł czas zmian i rozstania, a moja ukochana Alfa znalazła już nowego użytkownika. Dziękuje wszystkim za wspólny udział w dyskusjach na forum i za cenne rady. Szerokości i do zobaczenia na drodze. Pozdrawiam wszystkich Alfaholików.
Niestety nadszedł czas zmian i rozstania, a moja ukochana Alfa znalazła już nowego użytkownika. Dziękuje wszystkim za wspólny udział w dyskusjach na forum i za cenne rady. Szerokości i do zobaczenia na drodze. Pozdrawiam wszystkich Alfaholików.
Szkoda. Czym będziesz teraz jeździł?![]()
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
pewnie golfem?
Nie mam dresu żeby jeździć Golfem lub jakimś innym paściem:-) Z pewnością będzie to gwiazda klasy C lub E.
wiesz żegnać się nie musisz wpadaj czasami a może komuś pomożesz cenną radą
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
No to nara!Ja też postanowiłem nie pchać już majątku w swoją i jeździć do zdechu. Nie wiem, czy będę mial dosyć odwagi żeby kupic nastepną Alfę, no chyba że wygram w totka.
![]()
Wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum...Co to było? Takie szybkie i piękne?
To 145 boxerek oczywiście!
Nie przesadzajcie, nie jest tak źle. Moi kumple jeżdżący V40, Golfem IV, czy Civic, kładą na naprawy dużo więcej ode mnie. A 145 to niby sam koniec rankingu bezawaryjności.
nic wiecznie i bezobsługowa nie jeździ co by to nie było i jakiej marki. co się nie kupi i tak trzeba kasę łożyć jedyna różnica to w tym że płaci się drogo lub bardzo drogo za części. i tyle
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
ja też swoją sprzedałem a na forum dalej jestem i będe![]()