no i stało sie zakupilem kolejego włocha nie jest to alfa ale tez z tej samej stajni mianowicie fiat coupe 20 16V turbo masakra zarąbiscie szybki az sie boje wciskac gaz do dechy kto nie jezdzil tym samochodem niech sprobuje
no i stało sie zakupilem kolejego włocha nie jest to alfa ale tez z tej samej stajni mianowicie fiat coupe 20 16V turbo masakra zarąbiscie szybki az sie boje wciskac gaz do dechy kto nie jezdzil tym samochodem niech sprobuje
alfa romeo jest 159 & 147 była 166 3.0.v6 super!!156jtdx2 147jtd8v
zapodaj foty![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
chmm cos wiecej a co mozna wiecej o tym samochodzie powiedziec poza tym ze jest niesamowicie szybki i ma niemiłosiernie twarde zawieszenie rocznik to 95 pierwsza rej 97 90 tys przebiegu sprowadzony byl z belgii w sumie ful opcja skora klima elektryka teraz dokladnie posiada 235KM
alfa romeo jest 159 & 147 była 166 3.0.v6 super!!156jtdx2 147jtd8v
235 KM to chyba troche dłubany , hamowałeś te auto?
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
hehehe no wlasnie, seryjnie 2.0 turbo mialo niecale 200KM a do setki podchodzilo w 7,5 s. Az sie boje myslec jak szybkie jest twoje autko :shock:
Ostro sie kręci :!: Zaje... furka :!:
Jak tym się jeździ po Polskich drogach i zimą? Ja mam TI i właśnie podnoszę z przodu zawieszenie.
Alfa RWD https://www.facebook.com/AlfaRWD
To dopiero KILLER.Gratuluje.
nie przesadzaj z tym zawieszeniem,ja tez mam TI i az tak zle nie jest,ba powiem ze jest calkiem calkiem dopasowane.no chyba ze ty masz jeszcze bardziej opuszczone w stosunku do wersji TI.na zime szykuje 17 stki aby auto nie stracilo fasonu i charakteru dla wersji TI.Napisał SEm
a co do Fiata to fajna bryka a szczegolnie podoba mi sie wlew paliwa![]()