Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: Gdzie sklep TUNINGOWY w Krakowie?

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    a

Arrow Gdzie sklep TUNINGOWY w Krakowie?

Czy ktoś zna jakiś dobrze zaopatrzony sklep z artykułami do tuningu w Krakowie lub okolicach? Alfa 159 jest tak piękna ze nie chodzi o badziewne dodatki. Szukam dobrej jakości folie karbon, alu, stalowe, lustrzane, oświetlenie LED oringi, listwy.
    Mario

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał Margor Zobacz post
    Czy ktoś zna jakiś dobrze zaopatrzony sklep z artykułami do tuningu w Krakowie lub okolicach? Alfa 159 jest tak piękna ze nie chodzi o badziewne dodatki. Szukam dobrej jakości folie karbon, alu, stalowe, lustrzane, oświetlenie LED oringi, listwy.
    Mario
    Że co?! Po cholere kupowałeś 159, skoro zamierzasz 'ulepszac' jej wygląd jakimiś tandeciarskimi foliami i aftermarketowymi ledami/oringami?

Co do sklepu - myślę, że na forum alfy ciężko będzie Ci znaleźc namiar na coś takiego
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

http://www.rako.pl/
    ale moja rada - nie kupuj nic co do Twojego modelu Alfy nie jest dedykowane.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał bimski Zobacz post
    Że co?! Po cholere kupowałeś 159, skoro zamierzasz 'ulepszac' jej wygląd jakimiś tandeciarskimi foliami i aftermarketowymi ledami/oringami?
    bo pewnie mu się podoba i chce mieć coś SWOJEGO w SWOIM aucie które jemu ma się podobać i sprawiać radoche

Cytat Napisał alces1 Zobacz post
    nie wszystko co nie jest dedykowane nie pasuje
    wszystko to kwestia gustu ( a z tym jak z du.. - każdy ma swoje )

alciu : http://www.forum.alfaholicy.org/styl...6_spoiler.html
    niededykowany spojler ( domowa robota ) - podobał ci się
    mamy cię

no chyba , że pod hasłem "dedykowany" kryje się dla ciebie "nadający się " , "pasujący" bo ja pomyślałem o org. dodatkach
    Ostatnio edytowane przez bocian ; 18-05-2010 o 09:17

ViP Alfa i Omega
    Mieszka w
    Koszalin
    Auto
    AR 156 1.8 TS 1999 MB 124 3.0 24V

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    mamy cię

no chyba , że pod hasłem "dedykowany" kryje się dla ciebie "nadający się " , "pasujący" bo ja pomyślałem o org. dodatkach
    bez kitu bocian...zaczynasz mnie przerażać

btw pytania które zadał kolega w pierwszym poście:
    imo alfa 159 pod względem stylistycznym jest skończona, nie potrafi sobie wyobrazić "artykułów do tuningu" (o których mówi kolega) które auta by nie oszpeciły. a już na maxa zabawne jest w jednym poście czytać o tym "jaka to alfa jest piękna" a zaraz po tym o LED'ach i karbonie. chciałbym nadal wierzyć, że tak ograniczony dostep do jakichkolwiek "artykułów do tuningu" alfy wynika z tego że nie ma na nie zapotrzebowania bo właściciele potrafią docenić fabryczne piekno tych samochodów...

pozdrawiam
    Moja eks:
    Alfa Romeo 156 1,8 TS CF2 1999

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    a

Domyślnie

Cytat Napisał alces1 Zobacz post
    http://www.rako.pl/
    Pozdrawiam.
    - Rafał
    A Alfa poprosiła Pana Boga zrób mi Babą żeby nas podziwiała!
    Mario

---------- Post dodany o godzinie 02:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 02:49 ----------

Cytat Napisał bimski Zobacz post

Co do sklepu - myślę, że na forum alfy ciężko będzie Ci znaleźc namiar na coś takiego
    Nie tandetą! i tylko wnętrze. np bardzo mi sie podoba ten sam kokpit co w 159 ale w Alfie Spider Stal alu albo karbon
    Mario

---------- Post dodany o godzinie 03:00 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 02:53 ----------

Bocian Brawo
    Ale spojler do 159 Feeeeeee...........baziewie sorrki ale bryła 159-ki jest idealna. Spojler może się przydać na tor gdzie auto jedzie 30 rundek ze średnią 180 Km/h. Inaczej nie ma sęsu.
    Ale jestem artystą i pewnie jakąś graficzkę sobie strzelę. Ale delikatnie jak - Tauaż w miejscu intymnym.
    Mario

---------- Post dodany o godzinie 03:10 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 03:00 ----------

Cytat Napisał ziomster Zobacz post
    bez kitu bocian...zaczynasz mnie przerażać

btw pytania które zadał kolega w pierwszym poście:
    imo alfa 159 pod względem stylistycznym jest skończona, nie potrafi sobie wyobrazić "artykułów do tuningu" (o których mówi kolega) które auta by nie oszpeciły. a już na maxa zabawne jest w jednym poście czytać o tym "jaka to alfa jest piękna" a zaraz po tym o LED'ach i karbonie. chciałbym nadal wierzyć, że tak ograniczony dostep do jakichkolwiek "artykułów do tuningu" alfy wynika z tego że nie ma na nie zapotrzebowania bo właściciele potrafią docenić fabryczne piekno tych samochodów...

pozdrawiam
    Moje pytanie i LEDy okazało sę obrazoburcze... Może nie jest to dobry pomysł ...Faktycznie... Ale zrobiłem symulację na kompie jak wyglądałby ring Ledów dookoła refkektorów 159tki i naprawdę nie wyglądało to źle! Ale sam podchodzę do tego z rezerwą. Chciałem zobaczeć jak wygląda drodukt i zadecydować czy nie jest Badziewne.
    OBIECUJĘ JESTEM ARTYSTĄ I NIE ZNISZCZĘ WICZERUNKU ALFY ...CHOĆBY DLATEGO ZE JĄ KOCHAM!!!!

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    bo pewnie mu się podoba i chce mieć coś SWOJEGO w SWOIM aucie które jemu ma się podobać i sprawiać radoche

nie wszystko co nie jest dedykowane nie pasuje
    wszystko to kwestia gustu ( a z tym jak z du.. - każdy ma swoje )

mamy cię

Jak wiesz Bocian, wyjątek tylko potwierdza regułę
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

a to chyba , że tak :-)

pozdrawiam

Miki74_06
    Gość

Domyślnie

Prowadzę firmę i sklep tuningowy ale w Nowym Sączu. Jeżeli potrzebujesz to mogę dla Ciebie sprowadzić folię dobrej jakości karbonową. Jest to obecnie nowość dostępna w arkuszach i cięta na m2. Folia jest super i służy głownie do oklejania zewnętrznego auta przez co się dobrze profiluje i ma ładny wzór. W razie pytań tel.792101537 Maciek

Pozdrawiam