Jak w temacie - kiedy? U mnie jakieś 5 sekund po odpaleniu - wszystkie, w tym smarowanie i ładowanie gasną od razu, a te, nie ważne, czy zaciągnięty jest ręczny czy nie, po jakichś 5 sekundach. No i fakt, hamulce mam ostatnio coraz gorsze. Pomysły?
Jak w temacie - kiedy? U mnie jakieś 5 sekund po odpaleniu - wszystkie, w tym smarowanie i ładowanie gasną od razu, a te, nie ważne, czy zaciągnięty jest ręczny czy nie, po jakichś 5 sekundach. No i fakt, hamulce mam ostatnio coraz gorsze. Pomysły?
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
mnie rowniez kontrolki od ABSu i czegos jeszcze gasna troche pozniej od ladowania aku i smarowania takze mysle ze wszystko w normie![]()
Diagnostyka komputerowa, kasowanie błędów
Sprzedam Alfe 145!
A moja gaśnie w tej sekundzie w której auto odpala.
Oczywiście gaśnie łącznie z ładowaniem.
Wszystki kontrolki powinny gasnąć od razu po odpaleniu... I nie ma mowy o tym, że jak gaśnie kontrolka abs/ręcznego po kilku sekundach to jest to w normie.. po prostu coś szwankuje ale niekoniecznie coś poważnego..
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
Diagnostyka komputerowa, kasowanie błędów
Sprzedam Alfe 145!
Ok, jest tak: przekręcam na zapłon - zostaje tylko smarowanie i ładowanie. Odpalam - zapala się ABS i hamulce i gaśnie po ok. 5s. Może mieć to związek z ponadprzeciętnie zużytymi tarczami z tyłu? W zasadzie są już tak zjechane, że nie hamują, tylko rdzewieją... A nowych nie mam kiedy założyć, leżą w szafce od miesiąca![]()