Witam
Proszę o moderatora o nie przenoszenie gdyż mam małą chcicę na zrobię tego mego Hebla , a nie wszyscy patrzą na zakładkę bazar .
Zaraz po obronie biorę się za moją czerwoną kobietę aby była zrobiona na glanc . Oczywiście , no powiem już ofenze potaniości bym poleciał bo ciułam kaskę jeszcze na alumki i lakierowanie i obklejenie autka
-ale do rzeczy . Poniżej lista rzeczy która by mi się przydała , jak coś masz to podaj cena a będziemy się dogadywać .
I tym już razem robimy intereshehehe ( siedzimy na tym forum z kluczykiem od AR )
Silnik i komora :
-elementy klimy ( chodzi o przewody głownie )
-łapa (głownie chodzi mi o poduchę ) prawą i lewą
-korek wlewu oleju – tylko ze mój nie jest przykręcany tylko ma dwie blaszki i działa na zatrzask przekręcany
-rozpórka ( oj tym to bym nie pogardził)
-osłona pod silnik ta plastikowa
-czujnik ciśnienia oleju , temperatury
Karoseria :
-kierunkowskazy ( niestety chce aby miała te aa zatrzaski w eleganckim stanie nie połamane jak moje – wiem wiem jestem wybredny)
-lampy tylne ( nie porysowane i szczelne bo moje coś rosą zachodzą przy wilgotnych dniach
-błotnik tylny przed liftem od strony pasażera
-tylnia szyba ( temat na wrzesień jak okaże się ze ona jest walnięta – chodzi o podgrzewanie )
-zderzak przedni ( stan elegancki – może być porysowany itd. Ale zero uszkodzeń mechanicznych – mój ma mała bułę i jak przód spasuje idealnie to będzie mnie to denerwować )
-listwy progowe ( aby nie miały uszkodzonych mocowań zatrzasków )
-uszczelki drzwi , karoserii , szyb w drzwiach itd. Oraz bagażnika
-końcówka tłumika ( może akurat masz jakaś na zbyciu)
-lusterka elektryki + instalacja elektryczna
-osłona bagażnika ( ta od podwozia – chce zwiększyć aerodynamikę )
-tylny znaczek
Buda :
-wszystko do elektryki tylnych szyb + elektryczne szyby
-fotele skórzane + tapicera pod to jakąś fajna
-kokpit górny ( element który jest zaraz pod szyba ( tam gdzie są maskownice od głośników , itd. )
-nakładkę drewnianą
-manetkę od kierunków + wycieraczek ( tylko w wersji bez poduchy bo ponoć nie podejdą do mojej )
-obudowa nagrzewnicy z klimą
-wygłuszenie podłogi ( jak ktoś ma w stanie dobrym – moje się rozsypało jak wyciągałem )
-mechanizm podnoszenia szyby od pasażera - przedniej
-szyberdach + podsufitka + sterowanie
-tylna półka z zasłonami czy jak to tam się zwie![]()
-działające pasy tylne ( moje coś przestały się zwijać – ale może to da się zregenerować więc temat na połowę sierpnia )
Pierdoły :
-jakiś fajny wzmak
-głośniczki na przód i tył
No jest tego trochę , ale już chce ją skończyć , bo aż strach i wstyd jechać na zlot bez tapicerki w środku ( bo mam ją w domu od 2 lat ) . Będzie piękna , dopieszczona ( chyba raczej dofinansowana ) to będzie się czym pokazać
Podziękować za poczytanie i za odpowiedz![]()