Według alfanews.pl dzisiaj i jutro w szczecińskim auto gryfie miała być wystawiona Giulietta, ktoś był i może potwierdzić?![]()
Według alfanews.pl dzisiaj i jutro w szczecińskim auto gryfie miała być wystawiona Giulietta, ktoś był i może potwierdzić?![]()
Według najnowszych informacji od Auto Gryfu prezentacja odbędzie się jutro o 20. Będą losować nagrody w tym weekend z Giuliettą.
Wcześniej dealer napisał, że będzie w dniach 29-30, więc możliwe, że gdzieś na zapleczu tam stoi. Proponuję podjechać i udawać, że chciałeś ja obejrzeć. W najgorszym wypadku wpiszą Cię na jutrzejszą prezentację
W mailu, którym od nich dostałem prosili o telefoniczne potwierdzenie do 28 czerwca, więc prawdopodobnie prezentacja będzie zamknięta. Pisałem o tym jakiś tydzień wcześniej w temacie o Giuliettcie.
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 29-06-2010 o 16:30
jaki sens jest robić "pokaz zamknięty" jak jakiś miesiąc temu można było wszystko pomacać na rynku w Słupsku?Postawili by na piątek wieczór w galaxy to może ktoś by się skusił.
Dowiedziałem się, że prezentacja jest ogólnodostępna![]()
Relacja: http://www.alfanews.pl/2010/07/02/pr...-w-szczecinie/
Tylko ja byłem?![]()
Nie, nie tylko Ty bylesMusze przyznac, ze troche zaskoczyla mnie taka urozysta prezentacja. Spodziewalem sie banalnego wystawienia auta bez zadnych fajerwerkow, a tu prosze - wloski bankiet. Wielki plus za to dla auto gryfu
![]()
A miałem zajechać na ten pokaz bo akurat wracałem z serwisu od kolegów z Mierzyna... szkoda że mnie nie było bo widać że coś do wygrania było![]()
![]()
Na zdjęciach wygląda całkiem całkiem, ale trzeba ją upolować i na żywo dojrzeć
![]()