Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: klimatyzacja....

Piotr34
    Gość

Domyślnie klimatyzacja....

mam wiadomosc dla tych ktorzy maja klopot z wyswietlaniem sie podczas wlaczania klimy w AR166....
    wyswietlal mi sie napis po angielsku ze jest jakis problem i ze mam sie skontaktowac z serwisem....
    otóz....jeden z forumowiczow pomógl mi w innej sprawie....a mianowicie "Colin"...mialem problem ze spryskiwaczami xenonow...nie dzialala pompka...polecil bym wymienil bezpiecznik nr 12...w skrzynce pod kierownica...
    zrobilem to...pompka dziala jak trzeba a napis sie na monitorze juz nie pojawia...
    klima dziala jak trzeba..
    widocznie ten bezpiecznik odpowiada za wiecej funkcji....

WIELKIE DZIEKI "COLIN".....piwko juz leci for you

Colin
    Gość

Domyślnie

drobiag - takie rzeczy robię na codzień, więc chetnie służe pomocą

I wbrew złym opiniom o ASO ja pracuje w dobrej(tak mi się wydaje, w porównianiu do ASO AR) ASO Peugeot

Jakoże miałem wolną środę w tamtym tygodniu, pomyślałem, że podjadę sobie na odcztyt błędów do super fachowców od naszych samochodów.
    Niestety dalszy ciąg wydarzeń zupełnie popsuł mi humor.
    A więc w ASO AR (adres mogę udostępnić)
    -zostawili syf (czytaj olej i brud) na skórzanym jasnym siedzeniu, nawet worków na siedzienie nie założyli, choć podobno mają standardy ISO9001
    -przerysowali błotnik przewodem umazianym w piasku i pyle z posadzki - męczyli się z polerką chyba ze 30 min
    -wydrukowali błędy za 122zł i poradzili, żebym udał się z moimi problemami - tutaj cytat - "do elektronika, co sie zna, bo oni nie są w stanie nic zdziałać"

.. i szkoda gadać:/

Piotr34
    Gość

Domyślnie

ja juz nie odwiedze ASO w Szczecinie...za ich bute i chamstwo oraz brak umiejetnosci w sprawach naszych maszyn podalem ich do FiatAuto Poland i juz mi przyszla odpowiedz z przeprosinami ....

ale musialem jakos odreagowac...))
    po odbior AR pojechalem z moim dobrym znajomym...(szef ochrony,bardzo znanego i powazanego klubu nocnego w mojej miejscowosci)...tzw.."ABS"...no i Panowie skakali jak poparzeni...i nawet sprawdzili cisnienia na cylindrach...czego nie bylo w umowie...i tak sie zajeb...e starali ze zapomnieli podpiąc wtyczki spowrotem i autko zapalic nie chcialo...
    no i Jacus poszedl tam do nich....skonczylo sie tak,ze machali jak odjezdzalem....z usmiechami na twarzach...))))

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Colin
    Jakoże miałem wolną środę w tamtym tygodniu, pomyślałem, że podjadę sobie na odcztyt błędów do super fachowców od naszych samochodów.
    Niestety dalszy ciąg wydarzeń zupełnie popsuł mi humor.
    A więc w ASO AR (adres mogę udostępnić)
    -zostawili syf (czytaj olej i brud) na skórzanym jasnym siedzeniu, nawet worków na siedzienie nie założyli, choć podobno mają standardy ISO9001
    -przerysowali błotnik przewodem umazianym w piasku i pyle z posadzki - męczyli się z polerką chyba ze 30 min
    -wydrukowali błędy za 122zł i poradzili, żebym udał się z moimi problemami - tutaj cytat - "do elektronika, co sie zna, bo oni nie są w stanie nic zdziałać"

.. i szkoda gadać:/
    jestem prawie pewien gdzie byłeś mnie też kiedyś podobnie zalatwili
    czyżby ASO AR na Ofiar dąbia?? :>> :>> :>> :>>

Colin
    Gość

Domyślnie

dokładnie mój przyjacielu - dokładnie !!!

elefau
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Piotr34
    ja juz nie odwiedze ASO w Szczecinie...za ich bute i chamstwo oraz brak umiejetnosci w sprawach naszych maszyn podalem ich do FiatAuto Poland i juz mi przyszla odpowiedz z przeprosinami ....

ale musialem jakos odreagowac...))
    po odbior AR pojechalem z moim dobrym znajomym...(szef ochrony,bardzo znanego i powazanego klubu nocnego w mojej miejscowosci)...tzw.."ABS"...no i Panowie skakali jak poparzeni...i nawet sprawdzili cisnienia na cylindrach...czego nie bylo w umowie...i tak sie zajeb...e starali ze zapomnieli podpiąc wtyczki spowrotem i autko zapalic nie chcialo...
    no i Jacus poszedl tam do nich....skonczylo sie tak,ze machali jak odjezdzalem....z usmiechami na twarzach...))))

apropo tego serwisu to panowie sa bardzo niekompetetni....motaja sie i nie znaja na rzeczy

chcialem raz podlaczyc moje cacko pod komputer aby sprawdzic czy cos jej nie dolego jak mi krzyknal cene to zdebialem...jak mu powiedzialem ze u nas w serwisie tyle nie biora za podlaczenie komputerem ( a pracuje w volvo ) tylko 130 to nagle uslyszalem ze i oni mi za tyle zrobia heh...ciekawy ten ich cennik...

jesli chcialbys cos naprawiac to polecam Tobie warsztat na chmielewskiego tam gdzie byla dawna baza transoceanu...pracuje tak kilku chlopakow ktorzy znaja sie na zeczy i robia glownie alfy...

Ps. nie poznalbys mnie z twoim dobrym znajomym bo kupilem alfe i przejechalem nia 150km i zatarl sie silnik...i okazalo sie ze wal po 3 szlifie...takze musze mu zlozyc taka przyjacielska wizyte bo koles ktory mi sprzedal ja jakos sie nie poczuwa do odpowiedzialnosci....