Już widzę jak się ze mnie śmiejecie ale mam pytanie takie oto: albo jestem głąbem i nie umiem właczyć tylnej wycieraczki albo ona po prostu nie dziala? :x jak to sparwdzić może ktoś wie?
Już widzę jak się ze mnie śmiejecie ale mam pytanie takie oto: albo jestem głąbem i nie umiem właczyć tylnej wycieraczki albo ona po prostu nie dziala? :x jak to sparwdzić może ktoś wie?
Jezeli wycieraczka dziala to powinna sie dac uruchomic w ten sposob:
Ooo to u mnie na właczniku tego pokrętła dodatkowego nie ma dziwne :?
hmm w niektorych samochodach jest tak ze tylnia wycieraczka wlacza sie tylko wtedy jak masz wlaczone przednie i wrzucisz wsteczny bieg. Ale nie wiem czy w AR jest tak samo.
a to musze sprawdzić ten patent![]()
A masz w ogólę tylnią wycieraczkę :?:
Bo coś mi się kojarzy, że jakaś partia 146 wychodziła bez tylniej wycieraczki :roll:
Życie z pasją!
145 1.9 TD
147 1.9 JTD 16V
Lancia Delta III 1.6 JTDM
no wydaje mi sie że mam takie coś leży na tylnej szybie oparte, z przodu mam takie same dwa przedmoity na szybie jak pada deszcz to fajnie zgarniają wodę z szyby; to chyba wycieraczki prawda?![]()
Może po prostu był wymieniany włacznik od wycieraczek i ktos wymienił na taki bez właczania tylnej, chociaż jeszcze nie sprawdziłem patentu z wstecznym biegiem...
A może była wymieniana klapa i gość dostał taką z wycieraczką do modelu bez..
Chyba najpewniejsza wersja zdarzeń.. :roll:Napisał Grzegorz83
Faktycznie tak mogło być, czyli mam po prostu atrapęTo jak już ją mam to czy da się to wykorzystać i zrobić z tego działające urządzenie czy za dużo roboty z tym będzie?