Witam mam 600 złoty na wydanie na amortyzatory znajomy radził mi zakupić amortyzatory marki Magnum olejowo gazowe oczywiscie mowa o amorkach do 155 ale chciałbym również znać wasze sugestie z góry dziękuje i Pozdrawiam.
Witam mam 600 złoty na wydanie na amortyzatory znajomy radził mi zakupić amortyzatory marki Magnum olejowo gazowe oczywiscie mowa o amorkach do 155 ale chciałbym również znać wasze sugestie z góry dziękuje i Pozdrawiam.
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
Witaj, Magnum to podobno druga linia Kayaby. Jeśli chodzi o sugestie, to na Twoim miejscu kupiłbym na tył Kayaby Excel G (na Allegro za 89 pln/szt), a na przód Bilsteiny B4, do dostania w sklepie internetowym za około 250 pln/szt. Wyjdzie jakieś 100 pln ponad Twój planowany budżet, ale myślę, że to naprawdę porządna konfiguracja i warto.
hmm..... a jakas tansza propozycja na tyl? drug linia kayaby czyli gorsza?
Jak chcesz KYB na przód i tył to napisz do tego gościa qlo@vp.pl
Kupowałem od niego amory KYB do mojej Belli w bardzo atrakcyjnych cenach, jeśli chcesz to MAGNUM też ma![]()
Pamiętaj, że na amorach nie ma co oszczędzać, bo odbija sie to znacząco na bezpieczeństwie 8)
oj, na tył ? to już chyba taniej nic sensownego nie dostaniesz... uważam, że ta cena jest bardzo dobra. Oczywiście można kupić tańsze, np. Daco, Cofap'a ale nie widzę większego sensu w oszczędzaniu parudziesięciu złotych, bo potem będziesz pluł sobie w brodę :wink:Napisał alfasound_mania
Popieram Xarafa.Ja mam własnie taki zestaw przód bilstein a tył KYB.Za przód płaciłem 450 za 2szt i 180 za tył 2szt.Polecam bilsteina twarde amorki![]()
dokładnie, jak mowią przedmówcy, na przod tylko bilstein![]()
AR_33 te magnumy to właśnie propozycja tego Gościa wszystkie części do mojej belli właściwie biore od niego :wink: no jeśli finanse pozwolą będą bilsteiny dziękuje za rade chłopaki.
Te olejowo gazowe są naprawde dobre i weź sobie te co koledzy radza są sprawdzone i naprawde dobre...kiedys miał tata w lancii dedra takie i były superale niestety klepa i tzreba było zmienić auto bo sie z dedry zrobiła cc;/ poznije niestety A4 a teraz 166...bez porównania audi to najgorsze co mzoe byc ,ale kupował wtedy szybko i sprzedał,teraz jest 166 i najgorsze to audi awaryjne tdi i wogole jezda jak polonezem... lancia była w wyposazeniu full w dieslu a 166 tez w dieslu,wraca tylko do diesli i włoskie bo inne są bez serca
zreszta te niemieckie wynalazki dlatego takie paskudne poniewaz łatwo sie te kształty szpachluje a linie włoskie juz trudno
![]()