Hallo Szanowni Alfoholicy!Macie jakis sposób na kod radia alfki? gdzies cos zapisane na obudowie lub jakies inne cuda? Czy musze dac do rozkodowania...?
Hallo Szanowni Alfoholicy!Macie jakis sposób na kod radia alfki? gdzies cos zapisane na obudowie lub jakies inne cuda? Czy musze dac do rozkodowania...?
Spróbuj sam rozkodować. Jeśli nie masz kodu, to będzie problem, ale www.elektroda.pl może Ci pomóc, jeśli nie, to chyba czeka Cię rozkodowanie odpłatne
Powodzenia.
No i jak? Uporałeś się już z tym CODEm?
Nieeee! nie dało siechyba oddam odpłatnie Długo przyjmuje kod kaze czekac chyba z 5 minut zanim sie zdecyduje!Chyba specjalnie by nie było tak łatwo odkodowac?
A wogóle to orginalne radyjko gra np. mp3 ?
Napisz mi numer seryjny na PW/GG powinien wyglądać tak BP1111X1111111 gdzie jedynki to jakaś cyfra. Może uda mi się pomóc.Napisał dddarekj
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
poszło na PW![]()
Jeśli mówimy o tym samym radiu (Blaupunkt), to nie odtwarza MP3 niestety...
Radyjko zanim przyjmie mi jakis kod kaze sobie czekac jakies 40minut! Coś nie tak ! Strajkuje!
No u mnie przyjmuje od razu, kliknę tylko czterocyfrowy kod i już hula
Hm... portal "elektroda" nie pomógł?
Jeśli nie to pewnie trzeba jakiegoś elektryka/elektronika odwiedzić, bo ASO, to pewnie tak by Cię zdarło, że miałbyś nowe radio.