Witam mam pytanko do wask oeldzy czy wie ktos jaka jest roznicam eidzy orginalnym lusterkiem do alfy 146 a podroba do niej ????
Witam mam pytanko do wask oeldzy czy wie ktos jaka jest roznicam eidzy orginalnym lusterkiem do alfy 146 a podroba do niej ????
Jest duza. Powiem ogromna. Ja kupilem podrobe tylko dla mechanizmu skladania lusterka. Ogolnie plastik ten co jest na drzwiach nie pasuje ksztaltem. Kolor jest inny niz na oryginalnym. Mechanizm sterownia to jest juz bajka - dziala odwrotnie. Jedynie szklo moze zostac. Jezeli potrzebny ci caly element proponuje uzywane ze rozbitej Alfy. Jak jakis element ze srodka to w sumie chyba tez lepiej uzywane ze szrotu.
No neistety ja poztrebuej raczje cale poneiwaz koleszka ulamal mi i powiedzal ze odkupi lecz ja neiche podrobk itlyk oorginal i msyalem ze mzoe w orginale jest cos napsiaen made in ital iheheh czy np znaczek alfy ??? zebym mogl odroznic ze nei kupul jakiegos bubla
Nie mam juz tego lewego lusterka. Ale chyba na nim nic nie pisalo. Da sie poznac ze to nie oryginal nawet po jakosci wykonania. Wiekszosc zamiennikow na Allegro to wlasnie takie lusterka.
aha no ok dziek iza info pozdro
No takie jakich linki podal MARIN mozesz sobie spokojnie wziasc i tansze nawet niz zamiennik.
no tak ale to neijest podroba ??? heheh bo kupei ipotme bedzie dupa,bylem w sklepei alfy w łodzi no i koelszka krzyknol za orgnialne lustekro bez lakeirowania 300zl ocywsice nowka
Nie wydaj mi się, żeby to była podróba, lusterka pewnie z samochodów po różnego rodzaju dzwonach. Prędzej bym zakładał kupując nowe lusterko niewiadomego pochodzenia ze to jest podróba niż używka
Mam prawe i lewe lusterko zewnętrzne od 145, elektryczne, w kolorze bordowy metallic do sprzedania. (stan bdb, tylko nie ma szkieł) Jakbyś był zainteresowany- mój nr. 691368008
Pozdrawiam