Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: Kubla do 156

RAQ
    Gość

Domyślnie Kubla do 156

Panowie czy bez problemu przerobie te kubla do 156 czys telaz jest ten sam co zwyklych foteli,bo czytajac przerobke foteli UK na EU to zeby miec w wersji europejskiej regulacje fotela w pionie i poziomie to trzeba przelozyc skore na fotel europejski kierowcy wtedy pasazer i kierowca ma regulacje.A jak bedzie z kublami??

http://moto.allegro.pl/podgrzewane-f...203584457.html

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR Spider 2.0 TS; AR Giulia 2.0 280KM

Domyślnie

Przekładałem takie z anglika do siebie ale w wersji skórzanej i..... o ile mechanizm podnoszenia można przenieść z tych które masz obecnie to prawdopodobnie stelaż pod fotelem na którym siedzisz obecnie jest przyspawany do siedziska i następnie przykręcony do sanek, a w przypadku tych angielskich foteli (prawdopodobnie Recaro) samo siedzisko jest przykręcane do stelaża, a następnie do sanek i tu jest problem, ale tylko i wyłącznie finansowy, bo stelaż do tych foteli kosztuje dużo (w serwisie ok. 700 - 900 zł) i jeszcze do tego przychodzi lewa maskownica z wycięciem na dźwignię mechanizmu podnoszenia, ale to już są grosze. W większości ludzie zostawiają tak jak jest i nie przerabiają foteli. Sprawdź sobie w programie ePer o czym mówię, jeśli chcesz przyślę Ci fotki z tych foteli co miałem i co zakupiłem i przerabiałem, tylko podaj jakiś adres na skrzynkę (zrobiłem sobie fotki gdy przerabiałem).
    Pozdrawiam

ps. ale takie sprawy to raczej umieszczaj w zakładce AR 156

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia