Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: 907A1A nie rowny 907A1A ?

Szułff
    Gość

Domyślnie 907A1A nie rowny 907A1A ?

Potrzebowalem czesci na podmianke by doprowadzic sprawe z zaplonem do konca i wpadlem na mysl, ze przeciez u mojego wujka stoi "taka sama" 33 przeznaczona w sumie na straty.
    Niestety, po przybyciu na miejsce komputera, jak i przeplywomierza nie stwierdzilem, aparat zaplonowy wydawal mi sie calkiem inny i "polozony" bokiem. Sam silnik to moze i 1.7, choc mial silniczek krokowy jak przy 16V (tak z przodu) i wydawalo mi sie, ze jest mniejszy od mojego... Roznia sie tapicerka, przyciskami pod deska rozdzielcza (u mnie sa kwadratowe, a u wuja prostokatne) i nadrukami na przelaczniku zespolonym.
    Czy jest to mozliwe, ze komputer tego samego rocznika (prawdopodobnie obie 1991r.), tego samego modelu jest po prostu gdzies indziej umiejscowiony? Moze ktos w tamtym przeprowadzil swap innego silnika?
    Chcialem sie dowiedziec czy to dwie rozne wersje, bo w sumie jesli wujo oddalby mi tamta za nieduza kase to moglbym sobie przy niej grzebac, a czasem moze nawet wykorzystac jakas czesc z tej nieuzywanej 33.

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    AR 33 Permanent 4; Lancia Lybra 2,0

Domyślnie

Skoro u wujka są przełączniki prostokątne to jest to wersja po '92... a co do dokładnego określenia wieku to najlepiej jakbyś sobie spisał numer VIN czyli widniejący na komorze grodziowej i sprawdził w eperze... Dowiesz się nawet jaki wzór materiału był na siedzeniach

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia