Hej,
Mam Alfe 156 po liftingu 2003 rok.Na wyświetlaczu mozna ustawic date ktora widac,widac tez ile stopni jest na zewnątrz...mozna ustawic tez zegarek ale go nie widac...dlaczego?Jak zrobic aby był widoczny na wyswietlaczu głownym ?
Hej,
Mam Alfe 156 po liftingu 2003 rok.Na wyświetlaczu mozna ustawic date ktora widac,widac tez ile stopni jest na zewnątrz...mozna ustawic tez zegarek ale go nie widac...dlaczego?Jak zrobic aby był widoczny na wyswietlaczu głownym ?
Ostatnio edytowane przez Piotriix ; 07-10-2010 o 23:04
Nie można. W komputerze jest on tylko po to by móc dobrze ustawić datę (żeby zmieniała się o północy, a nie np. w południe).
Z resztą po co dwa zegarki? Przecież jest piękny analogowy na konsoli centralnej, co prawda pasażer nigdy nie wie która godzina i musi zagadnąć kierowcę, ale taki już urok modelu 156.
Pozdrawiam.
- Rafał
A można ustawić zegar na wyświetlaczu radia cd?
Po to żeby odliczać czas do serwisu....Ostatnio pomimo nie zrobionych kolejnych 20000km (na tyle było ustawione przypomnienie), wyskakiwała mi informacja o zbliżającym się serwisie (w dniach, nie w kilometrach - nie sądzę żeby komputer uśrednił sobie moje przebiegi i przeliczył na dni)
![]()
Tak jak już ktoś wcześniej wspomniał AR ma ładny zegar w konsoli środkowej, po co wydziwiać z godziną w infocenter lub na wyświetlaczu radia![]()
Na konsoli? w którym miejscu??????
W 156 na pewno nie w 147