Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Migacz

Vittorio
    Gość

Domyślnie Migacz

Witam!
    Otóż ciągle mi się wyświetla "Ride side lamp failure" na kontrolce. Początkowo myślałem, że to właśnie lampka, jednak wymieniłem i się okazało, że również nie działa. Jedynie po tym jak poprawiłem kontakty zaczęła się palić, a na kontrolce wciąż wyświetla się failure. Da się to jakoś wykasować?

Użytkownik Romeo Avatar slejerek
    Mieszka w
    Warszawie
    Auto
    Alfa Romeo:)

Domyślnie

A może wyświetla Ci się "Right side light failure"? Jeśli tak to wymień prawą przednią pozycje i komunikat w cudowny sposób zniknie
    145 1,7 16V - była
    147 1,9 8V - była
    GT 1,9 16V - była
    156 SW FL 1,9 8V - była
    164 3.0 V6 super - była
    90 2.5 V6 quadrifoglio oro - jest
    159 1,9 16V- jest

Vittorio
    Gość

Domyślnie

Typing mistake. No cóż, nie chciałoby się wymieniać skoro wszystko działa, a jedynie na kontrolce ciągle się to wyświetla... :/

Arturo147
    Gość

Domyślnie

Moim zdaniem to tez pozycja,troche nie rozumiem z twojego postu czy wymieniłes zarówke czy nie,ale jesli tak to sprawdz czy wsadzona zaróweczka ma takie "parametry" jakie miec powinna.lub czy dobrze ją wsadziłes...a jesli nie wymieniałes przedniej pozycyjnej to jak pisze Slejerek powinno po wymiane wszystko wrócic do normy.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar anmark2301
    Mieszka w
    Sligo, ROI
    Auto
    AR147TS 120KM 2002

Domyślnie

Mialem to samo, okazalo sie iz to tylko pozycyjne tak jak napisali przedmowcy, trzeba delikatnie pogrzebac paluszkami we wnetrznosciach alfuni a ozdrowieje i odwdzieczy sie komunikatem OK po uruchomieniu silnika,powodzenia

Vittorio
    Gość

Domyślnie

Dzięki! Już wszystko działa. Wcześniej sprawdzałem światła w dzień i zdawało mi się, że wszystko pięknie świeciło. Sprawdziłem wieczorem i rzeczywiście prawa strona nie świeci.