Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Temat: Co za gość....

b.pawelek
    Gość

Domyślnie post

post śmieszny bo chyba nic mu się nie zepsuło poki co
    Pzdr

gumis_kiler
    Gość

Domyślnie

gosc fujara jak kupil auto za psie pieniadze to sie nie dziwie ze mu sie psuje:/ jak kupowalem tez sie obawialem ze sie bedzie psuc i wszyscy sie smiali ze bedzie awaryjne...slyszalem teksty "chlopie cos ty zrobil kupujac alfe" a teraz co pokazuje im srodkowy palec bo od czasu kiedy kupilem jedyne co zmienilem to rozrzad i olej....no i jakies drobne poprawki modelarskie na ktorych sie nie "jezdzi"......ale co racja to racja ma prawo do wlasnego zdania lecz nie musze go akceptowac

jaca994
    Gość

Domyślnie

moim zdaniem to sciema, niemożna mieć aż tak mocno napie.....ne w glowie !

tomkap
    Gość

Domyślnie

Czytając jego posty to przyznam że w kiku sprawach ma rację.Alfa ma kilka wad, ale zalet za to ma kilkanaście, które dają jej przewagę nad cytrynami, gulfami i innymi dupowozami.

Schirru
    Gość

Domyślnie

no ale zjebalo mu sie cokolwiek czy o co chodzi?? jakas ofiara losu...

luciano
    Gość

Domyślnie

Ale koleś, każde auto sie psuje nie ma rzeczy niezawodnych, ludzie zawodzą czasem a co dopiero maszyny. Co to wynika z tego chyba mu można szpital w Gnieźnie polecić! :mrgreen:

Użytkownik Alfa i Omega Avatar alfaholik-Bioły
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Auto
    147 1.9JTD, Lybra 1.9JTD, Delta 1.6JTDm

Domyślnie

Polecam Szpital i to natychmiastowo!!!
    Co za frajer z tego kolesia...słucha jak mu głupi lud pie...li ,najlepiej nie sobie kupi golfa3 lub astre1 i bedzie mial auto na cuda szyby na korbe i abs....
    Poprostu brak słów!!!
    Wkurza mnie taki kolo co nie ma pojecia,nie jezdził autem nawet 1000km a pieprzy głupoty jakby wiedział co mówi... Widziałem kiedys cudowną Xantie z tym jego hydraulicznym zawieszeniem...faja straszna powodzenia mu zycze przy wymianie i koszty tez fajne... niech patrzy na te paskudne kształty jak chce wyglądać jak żabojad...
    Gość mnie ładnie wpienił !!!! Gdybym np. ja słuchał ludu nie jezdził bym teraz piekna166 tylko audi A4 ktore trzyma sie na zakrecie gorzej niz wóz za koniem...

luciano
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał alfaholik-Bioły
    Polecam Szpital i to natychmiastowo!!!
    Co za frajer z tego kolesia...słucha jak mu głupi lud pie...li ,najlepiej nie sobie kupi golfa3 lub astre1 i bedzie mial auto na cuda szyby na korbe i abs....
    Poprostu brak słów!!!
    Wkurza mnie taki kolo co nie ma pojecia,nie jezdził autem nawet 1000km a pieprzy głupoty jakby wiedział co mówi... Widziałem kiedys cudowną Xantie z tym jego hydraulicznym zawieszeniem...faja straszna powodzenia mu zycze przy wymianie i koszty tez fajne... niech patrzy na te paskudne kształty jak chce wyglądać jak żabojad...
    Gość mnie ładnie wpienił !!!! Gdybym np. ja słuchał ludu nie jezdził bym teraz piekna166 tylko audi A4 ktore trzyma sie na zakrecie gorzej niz wóz za koniem...
    Wspaniały komentarz DD

grzelutek
    Gość

Domyślnie

Ja się już tam wypowiedziałem,ale tak bardzo oględnie bo za dużo bym musiał wykropkować.Ale to chyba faktycznie prowokacja,chociaż tylu stuknietych w tym kraju już widziałem,że...