Witam,
Potrzebuje adresu ludzi/warsztatów bawiących się włóknem węglowym w okolicach Katowic.
Chciałbym pokryć w/w włóknem spoiler od naszego Mariusza, a na wiosnę dach (bo mam go trochę podrapany itp,)
Witam,
Potrzebuje adresu ludzi/warsztatów bawiących się włóknem węglowym w okolicach Katowic.
Chciałbym pokryć w/w włóknem spoiler od naszego Mariusza, a na wiosnę dach (bo mam go trochę podrapany itp,)
jak sie dowiem dam ci info ile wyjdzie![]()
Trzeba było pogadać z Mariuszem, raczej nie byłby to dla niego problem, aby wykonać ten spoiler w całości z włókna, zamiast teraz kombinować![]()
160/200 prawdziwe wlokno moj jest juz pomalwoany llakierem na cacy ale chyab go tez oddam na carbon
napewno bedziesz zadowolny ja jednak narazie nie pokrywam swojego dzis jade zapaic go tak jak jest czyli w lakierku
spoiler włóknem węglowym?
koledzy koledzy.... nie będzie to zbyt.... "szybko i wściekle + Voldzwagenowsko" ?
Macie jakieś zdjęcia bo może wydziwiam![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Mój spoiler już jest u Piotrasa, sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądać.
Dlaczego sadzisz ze wyjdzie z tego VW tuning ;P, w końcu w sport packu kokpit był "carbonowy".
A co do samych spoilerów to wygląda na to ze każdy kto kupi go to dostaje jedyny w swoim rodzajupo względem wymiarów
![]()
Popatrz na folię carbon di-noc z 3M. łatwo się kładzie i jest to coś takiego jak np w miciakach/bravo itp na konsoli. Ma strukturę i nie mylić tego z folią w kratkę.