Witam. W swojej AR zmieniłem kierownicę bo miałem bardzo zniszczoną. Poduszki nie zmieniałem. Po złożeniu wszystkiego i po odpaleniu alfy świeci się kontrolka poduszki. Co źle zrobiłem???
Witam. W swojej AR zmieniłem kierownicę bo miałem bardzo zniszczoną. Poduszki nie zmieniałem. Po złożeniu wszystkiego i po odpaleniu alfy świeci się kontrolka poduszki. Co źle zrobiłem???
może też nie łączyć lub być źle podpięta taśma od poduszki
Alfa jest jak piękna i namiętna kobieta....
z tą różnicą, że Alfa jest tańsza w utrzymaniu
Była: 156 2.0TSJest: 159 sportwagon 2.4jtdm 200hpDusza by chciała: Stelvio Quadrifoglio
First of all nie słucha się radia, jak dłubie sięprzy elektryce hihihi. A tak całkiem serio, to skoro świeci się poducha, to faktycznie taśma mogła ulec uszkodzeniu, chociaż ja obstawiam na błąd kompa, a `reset` nic nie da.... Co to wogóle jest reset??? Chyba tylko w polonezach się tak dało zrobić. Proponuję pojechać do elektryka, albo do kogoś kto podepnie Ci ECU pod kompa i wykasuje błąd poduchy, wtedy będziesz wiedział w czym tkwi przyczyna.
A jeszcze przed tym uzupełnić w profilu nazwę miejscowości, bo nikt z kompem się nie zgłosi z pomocą jak nie wie skąd kolega _groszek_ jest.
była Alfa Romeo 156 1.6ts, teraz jest 156 1.9jtd
to jakbyś przejeżdżał wieczorem przez wlkp to wpadnij, podłączymy alfe pod komputer HAHAHA![]()
była Alfa Romeo 156 1.6ts, teraz jest 156 1.9jtd
wlkp to nie drewniana polska mamy komputery
w wlkp mają komputery...
przecież atari i c64 to mimo wszystko komputery![]()
Alfa jest jak piękna i namiętna kobieta....
z tą różnicą, że Alfa jest tańsza w utrzymaniu
Była: 156 2.0TSJest: 159 sportwagon 2.4jtdm 200hpDusza by chciała: Stelvio Quadrifoglio