Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: kupno AR 33 pomoc

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    WŁOCŁAWEK
    Auto
    155 2,0 8v

Domyślnie kupno AR 33 pomoc

http://otomoto.pl/alfa-romeo-33-perm...C15428386.html czy może mi ktoś powiedzieć coś na temat tego auta,na co zwrócić uwage podczas kupna ar 33 ,każda porada bardzo mile widziana .z góry wielkie dzieki

Użytkownik Pirat drogowy Avatar stabipl
    Mieszka w
    Stargard
    Auto
    AR 33 1,7 i.e. 4x4

Domyślnie

To autko było już poruszane na forum, jak znajdę temat to ci podeśle linka.
    Przedewszystkim na blachy by były zdrowe to najważniejsze.

---------- Post dodany o godzinie 17:59 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:56 ----------

Tu masz linka http://www.forum.alfaholicy.org/33_1...na_aukcji.html

Ktoś się jakiś czas temu o to pytał bo aukcja wisi już trochę czasu od września.

Pozdrawiam
    Moja nowa - stara niunia http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._7_ie_4x4.html
    "Z alfą jest jak z kobietą, do póki o nią dbasz jest cała Twoja..."

Szułff
    Gość

Domyślnie

Zwroc uwage na prace silnika, zawieszenia i przede wszystkim blachy. Nie przejmuj sie zanadto skrzynia, bo to, ze "dwojka zgrzyta" to standard, a wg mnie idzie sie przyzwyczaic =P Srodek wyglada jakos tak dziwnie w tej P4, ale ogolnie sam bym ja zakupil, choc moze nie az za 4tys =P Strzala probowal kiedys sprzedac P4 swoje za 5000zl, wiec moze pogadaj z nim, jesli taka cena Cie intersuje?

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    AR 33 Permanent 4; Lancia Lybra 2,0

Domyślnie

a czy przypadkiem 5000 to nie była ceną początkową?

Użytkownik Pirat drogowy Avatar stabipl
    Mieszka w
    Stargard
    Auto
    AR 33 1,7 i.e. 4x4

Domyślnie

Tak 5000 to była cena startowa i określona jakaś cena minimalna i wątpie by to było 5500
    Moja nowa - stara niunia http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._7_ie_4x4.html
    "Z alfą jest jak z kobietą, do póki o nią dbasz jest cała Twoja..."

Strzala_1
    Gość

Domyślnie

próbował sprzedać ale jak dzwonią handlarze(myślący ze trafili na debila i wyrwa za grosze) i dzieciaki na kata szukające auto to sory i niech sobie ludzie poszukają p4 lub q4 pewnego za granica i zobaczą jakie są ich ceny a nie ceny pierwszych lepszych znalezionych

kolejna sprawa silnik skrzynia naped zawieszenie wnetrze dzialanie alfinki, moge z reka na sercu okreslic na dobry a nawet bardzo dobry jak na ten rocznik i autko

sprzedaż byłą tylko jedna próbą która miała określić albo nowego właściciela albo rejestracje na zabytkowe tablice o które się obecnie starać zaczynam i pozostawienie już jej na do żywocie

obecnie nie jest już i nie będzie na sprzedaż moja alfa

była jedna oferta konkretna ale po terminie już dzwonił starszy pan i pasowała mu cena którą ustaliłem ale było za późno pan zrobil tylko x kilometrów żeby obejrzeć alfine z nadzieja ze zmienię zdanie wiem tylko ze przegląda on często nasze forum w poszukiwaniu czegoś ciekawego

cena minimalna jaka była wtedy mojej alfiny to było 8 tysięcy

a co do tej p4-q4 bo to polaczenie to jest jakas ona nie halo Robercie opisz nam swoja podopieczna co boli a co nie i dlaczego

Użytkownik Romeo Avatar maciejbydg_87
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Auto
    AR 147 & 156 SW 1.9 JTD

Domyślnie

Cytat Napisał Strzala_1 Zobacz post
    próbował sprzedać ale jak dzwonią handlarze(myślący ze trafili na debila i wyrwa za grosze) i dzieciaki na kata szukające auto to sory i niech sobie ludzie poszukają p4 lub q4 pewnego za granica i zobaczą jakie są ich ceny a nie ceny pierwszych lepszych znalezionych

kolejna sprawa silnik skrzynia naped zawieszenie wnetrze dzialanie alfinki, moge z reka na sercu okreslic na dobry a nawet bardzo dobry jak na ten rocznik i autko

sprzedaż byłą tylko jedna próbą która miała określić albo nowego właściciela albo rejestracje na zabytkowe tablice o które się obecnie starać zaczynam i pozostawienie już jej na do żywocie

obecnie nie jest już i nie będzie na sprzedaż moja alfa

była jedna oferta konkretna ale po terminie już dzwonił starszy pan i pasowała mu cena którą ustaliłem ale było za późno pan zrobil tylko x kilometrów żeby obejrzeć alfine z nadzieja ze zmienię zdanie wiem tylko ze przegląda on często nasze forum w poszukiwaniu czegoś ciekawego

cena minimalna jaka była wtedy mojej alfiny to było 8 tysięcy

a co do tej p4-q4 bo to polaczenie to jest jakas ona nie halo Robercie opisz nam swoja podopieczna co boli a co nie i dlaczego
    no to gratulacje ! pewnei to będzie pierwsza 33 w kraju na żółtych blachach - trzeba będzie to oblać

ps a czego ten pan konkretnie szuka ?? ma jakiś sentyment do 33 ??

Moje Belle:
    Alfa 33 Imola 1.4 BX 1993 ( '08 - '11 )
    Alfa 155 Sport 1.8 TS 8v 1995 ( '11 - '12 )
    Alfa 164 Super 2.0 TS 8v 1997 ( '12 -'14 )
    Alfa 147 1.9 JTD 2003 ('14 - )
    Alfa 156 SW 1.9 JTD 115km 2002 ('14 - '16 )
    Alfa 156 SW 1.9 JTD 110km 2001 ('16 - '18 )
    Alfa 159 SW 1.9 JTD 150 Q-tronic 2010 ('18 - )
    Alfa 33 Q4 1992 ('18 - )