kilka pytan:
1 czy jest wogóle mozliwosc załozenia oponek 16cali na profilu 50? załózmy np 195 lub 205 szerokie, patrzac na przelicznik to da rade, ale jak to moze byc w praktyce?
2 chce wymienic wszystkie amory na kayabe, i do tego sprezyny, nie wiem na jakie, chodzi mi po głowie zeby troszke obnizyc, np 2-3cm, zakładam ze obecne sa troche juz zuzyte i auto napewno troche nizej stoi wiec duzej róznicy nie powinno byc, ale jak to sie bedzie miało do seryjnej długosci amorów i nizszych 2-3cm sprezyn?nizsze springi sa duzo twardsze od seryjnej długosci?
3podpinając sie juz pod ten temat, mam delikatny luz na maglownicy, jak mozna go wyeliminowac? jest mozliwa regeneracja?jak to jest cenowo? przy praktycznie całym wyjeciu silnika bedzie łatwy dostep(w planach ponowne robienie całosci(piersciienie szlif, panewki sprzegło itd...)duzo z tym roboty?czy jest wgóle powód sie tym przejmowac?
bedzie sinik w kawałkach wiec chiałem przy okazji podmienic pasek rozrzadu z napinaczem jesli (napinacz) bedie tego wymagał, nie bedzie to zbytnia oszczednosc?(dopowiem ze 30tkm temu był robiony gruntownie cały rozrzad ze wszystkim,
to było by na tyle...czekam na wasze sugestie, za pomoc bardzo dziękuję