Witam Alfaholików!
Przepraszam z góry, jeśli takowe tematy już były. Starałem się wyszukać, ale coś mi słabo szło więc postanowiłem wprost zapytać. Jeśli posiadacie linki do tematów a ja ich znaleźć nie mogłem byłbym wdzięczny za podpowiedzi!
Sprawa 1. Zauważyłem, że to nie guzik od el. szyb a chyba silniczek mi nie chodzi więc chciałbym się do niego dostać. Podpowiedzcie jak ściągnąć boczek tak, aby niczego nie urwać. (przód pasażer).
Sprawa 2. Zamontowałem nowy silniczek od spryskiwaczy bo stary był zepsuty, jednak płyn leci jak by nie mógł (tak jak by malo ciśnienia). Co może być przyczyną? Słyszałem, że zawory mogą być zapchane, jak się do nich dostać?
Sprawa 3. Czy można wyciągnąć zbiornik płynu do spryskiwaczy tak, aby nie trzeba było ściągać błotnika? Jest on tak schowany, że po odkręceniu wszystkich śrub jednak nie mogę go wyciągnąć.
Sprawa 4. Czy w mojej wersji (formula) w tylnych drzwiach będzie problem zamontować el szyby? Jak myślicie, są już tam położone kable, czy wszystko trzeba będzie robić od nowa?
Dziękuję Wam za pomoc!