Witam,wiem ze ma przeguby krzyzakowe,jest tego sporo na allegro,w serwisie za przegub i krzyzak zawolali 600,czy jest tansza ale rownie dobra opcja?Jkby co prosze o producenta dobrego zamiennika,dzieki
Witam,wiem ze ma przeguby krzyzakowe,jest tego sporo na allegro,w serwisie za przegub i krzyzak zawolali 600,czy jest tansza ale rownie dobra opcja?Jkby co prosze o producenta dobrego zamiennika,dzieki
u mnie pracuje Holzer.
Jednak od niezbyt długiego czasu, więc więcej nic powiedzieć nie potrafię.
Myślę jednak, że to dobra alternatywa, w pudełku jest wszystko, łącznie ze smarem.
Pozdrawiam.
- Rafał
Panowie prośba jak wyżej, jakie przeguby wewnętrzne wybrać? Czy jest możliwe że zamówione po VIN części nie będą pasować?
Pozdrawiam Marcin
Oczywiście, że po Vinie będą pasowały, pytanie jest jeszcze jeno-decydujące: jakie to mają być przegubasy, wew czy zewnętrzne?
ja zamówiłem pascala u taniego fiata za 100zł (komplet ze wszystkim, smar, zaciski itp). Zobaczymy ile pociągną![]()
witam mam takie pytanie odnisnie obiemki na gume od przeguby te wieksza co jest przy zwrotnicy Alfa romeo 156 1.9JTD. JAka ona jest duża????? średnica
Witam,bylem dzis w ASO i stwierdzili ze walniety jest lewy kielich przegubu,mial duze luzy.kazali zamowic tylko kielich i powiedzieli ze tylko kielich do wymiany i bedzie ok,czy mieli racje czy lepiej krzyzak tez wymienic?
Dziś wymieniłem wewnętrzny. Objawy- pojedynczy stuk przy wciśnięciu i puszczeniu pedału gazu. Po wymianie- jak makiem zasiał![]()