Witam, chcialabym dowiedziec sie ile kosztuje podlaczenie Belli pod kompa i ewentualne zresetowanie jej komputera. Z gory dzieki za odp![]()
Witam, chcialabym dowiedziec sie ile kosztuje podlaczenie Belli pod kompa i ewentualne zresetowanie jej komputera. Z gory dzieki za odp![]()
Ale co to znaczy zresetowanie? Chcesz błędy skasować? W ASO sobie śpiewają od 100 zł ale myślę, że nawet na forum znajdziesz kogoś, kto Ci to zrobi z większą "promocją". No, Panowie z Łodzi pomożecie...?
A tak się zastanawiam czy kabelkiem od Viakena i FES lub AD można połączyć się z 146??
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Karola www.tmin.pl lub www.lanciateam.pl w obu przypadkach 50 zł chyba
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
U mnie 4 dyszki (można się targować), ale z Łodzi masz daleko
Zresetowanie? Chcesz zrobić ponowną adaptację? Why?
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Amigas wielkie dzieki. Pozdrawiam
---------- Post added at 13:13 ---------- Previous post was at 12:55 ----------
No pare kilometrow jest he he. Nie znam sie na tym, ale wyczytalam gdzies, ze takie objawy jak ma moja Alfa czyli wiecznie swiecaca sie kontrolka wtrysku, czasem klucz, kontrolka abs tez swiruj to sa bledy i trzeba je poprostu skasowac i wszystko bedzie dobrze. Nie jestem mechanikiem, cudenko mam od niedawna wiec prosze o wyrozumialosc![]()
podobno można samemu komputer zresetować, trzeba nagrzać auto odłaczyć kompa, poczekać aż silnik ostygnie i podłaczyć spowrotem.
proszę też o weryfikacje tego bo dziś usłyszałem to od kogoś![]()
Potwierdzam, że... nic to nie daje.
---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 16:14 ----------
Raczej bym sobie nie robił nadziei. Skasowanie błędu nie likwiduje jego przyczyny. Najpierw trzeba zdiagnozować rodzaje usterek a potem je eliminować. Dopiero po ich usunięciu i skasowaniu błąd ponownie nie wyskoczy.