Taki omunikat wyskoczyl mi dzisiaj podczas jazdy moja bella . . . Co o tym myslec ??
Dodam ze jak pojawia sie taki komunikat na kompie to zapala sie kontrolka od recznego ??
Taki omunikat wyskoczyl mi dzisiaj podczas jazdy moja bella . . . Co o tym myslec ??
Dodam ze jak pojawia sie taki komunikat na kompie to zapala sie kontrolka od recznego ??
myśleć o wymianie klockówMasz klocki z czujnikami pod okładziną i po prostu kłania się ich wymiana.
Czyli to nic z powazniejszych rzeczy tak ??
Po poludniu zapalila mi sie ze dwa razy, jak teraz jechalem autem to co chwile sie pojawial taki komunikat
??
Brake fluid to płyn hamulcowy... Ile go jest w zbiorniczku?
Kończące się klocki wywalają inny błąd.
Szczerze nie patrzylem sie od jakiegos czasu na to . . . czyli to plyn hamulcowy tak?? wystarczy dolac plunu i bedzie git ?? W przypadku jakby plynu bylo malo to czemu moglo go zabraknac ??
Płyn się wymienia co dwa lata.
To wcale nie majątek, a wpływa na bezpieczeństwo.
Czyli na pewno to jest plyn tak ??
Jutro sprawdze i zakupie jakis odpowiedni tylko napisz czy kazdy z serii DOT4 bedzie dobry czy jaki ??
Brake fluid oznacza tak jak pisałem płyn hamulcowy. Najpierw tam bym zajrzał.
Sprzęgło przypadkiem nie chodzi ciężko? Tj trzeba kopać zamiast wciskać?
Każdy DOT4. Możesz kupić Tutele tak jak zaleca producent, możesz kupić co innego.
Sprzeglo chodzi normalnie
---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 15:03 ----------
Sprawdzilem plyn hamulcowy i jest na maks czyli ok, jednak kontrolka i komunikat dalej sie pojawiaja