Znalazlem chwile czasu i chcialbym zaprezentowac wam moje stare wahacze. Widac ze stworzen chyba ok, na tuleje chyba luz, bo tego metalu nie powinien sie wyjmowac chyba. Ocencie sami w jakim sa stanie
Znalazlem chwile czasu i chcialbym zaprezentowac wam moje stare wahacze. Widac ze stworzen chyba ok, na tuleje chyba luz, bo tego metalu nie powinien sie wyjmowac chyba. Ocencie sami w jakim sa stanie
Ostatnio edytowane przez odzi ; 28-05-2011 o 13:31
Ale wywijasz tym drazkiem![]()
Sorry za OT, ale nie moglem sie powstrzymac.
BTW Z czesci o tulejach bardziej dziewczyny powinny byc zadowolone.![]()
to że tuleje można wyjąc nic nie znaczy, jeśli ma bicie na boki to wahacz do wymiany lub tuleje jak chce ci się bawić w to, swoją drogą cosik za czysty ten wahacz jak na używany
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
Moja kobieta wymyła bo brudny byl![]()
Po kupnie wymieniłem caly przod (Za jednym zamachem), mozliwe ze ten nie jest w takim zlym stanie. Filmik wrzuciłem abym teraz wiedział jak wygląda zużyty wąchacz , dzięki temu bede mógł sam ocenic kiedy nadaje się do wymiany.
najszybciej o ich wymianie się dowiesz jak napier....ć zaczną, ten co pokazałeś na filmie to złom, mam 2 nowe i se chciałem tak pokręcić, chciałem....... 0luzów, brak możliwości wyciągnięcia tulei.
Teraz mam orginalne wahacze zamontowane ale jak najade na studzienke to słychac napier...
to jeszcze łączniki stab., amory do sprawdzenia, podnieś tą stronę która wali i sprawdź luzy, lub jedź na szarpaki i sprawdzą.
Mam podnieść na lewarku te stronę w ktorej przypuszczam ze wali poszarpać za koło? tak się stwierdza luzy?