Mam pytanko jak zresetowac srednie spalanie w AR GT , bo cały czas mi pokazuje 6,3 i ta wartosc sie nie zmienia.Z góry dziekuje za pomoc Pozdrawiam.
Mam pytanko jak zresetowac srednie spalanie w AR GT , bo cały czas mi pokazuje 6,3 i ta wartosc sie nie zmienia.Z góry dziekuje za pomoc Pozdrawiam.
Jak to to samo co w 147 to z tego co pamiętam trzeba było przytrzymać jakiś przycisk... chyba na manetce ale głowy urwać nie dam
spróbuj po kolei przytrzymywać i sprawdzać wyniki... w końcu trafisz na właściwy![]()
Przytrzymaj przycisk na manetce od wycieraczek i się wyzeruje
145 1,7 16V - była
147 1,9 8V - była
GT 1,9 16V - była
156 SW FL 1,9 8V - była
164 3.0 V6 super - była
90 2.5 V6 quadrifoglio oro - jest
159 1,9 16V- jest
Dzieki wielkie jutro sprawdze.pozdro
sprawdziłem i działa należy wcisnac przycisk SET (na manetce od wycieraczek ten od frontu) i przytrzymac po chwili sie resetuje.Dziekuje za pomoc i pozdrawiam![]()
kolego wszystko masz w instrukcji, jesli nie posiadasz to jest do sciagniecia.
http://instrukcja.pl/i/alfa_romeo_gt...kcja_obslugi_1
pzd.
masz w ustawieniach mozliwość śledzenia 2 tras A i B z tym że B zawiera się w A. Zerując dane z trasy A zerujesz od razu B. Zerujesz będąc na danej trasie przytrzymując długo przycisk do przełączania pomiędzy parametrami(tak jak juz koledzy napisali). Wszystkie dane widzisz na ostatnim ekranie na Navi, pierwsz ekran trasa A a drugi (po przekreceniu lewa gałką) trasa B.
Uwaga, mam Alfę i nie zawaham się jej użyć !!!!